Derapaj guvernamental. Consilierul lui Ponta insultă presa: Nişte ticăloşi. Nişte nemernici

Mirel Palada
Mirel Palada (facebook.com)
Consilierul premierului Ponta, Mirel Palada, s-a lansat într-un nou atac suburban la adresa presei, acuzând-o că "s-au urcat cu picioarele linsharii mediatice" pe ministrul Culturii, Ionuţ Vulpescu, care l-a inclus pe Hamlet în galeria marilor scriitori ai lumii, corectându-se însă ulterior.

Redăm mai jos mesajul postat de Mirel Palada, fostul purtător de cuvânt al Guvernului, actualmente consilier al premierului pe probleme de strategii guvernamentale, pe contul său de Facebook:

"Pentru toţi cei care au aplecat urechea, cu bună ştiinţă sau pur si simplu manipulaţi, la nemernicii care s-au urcat cu picioarele linsharii mediatice pe unul din cei mai buni miniştri de Cultură pe care i-a avut România în ultimul timp.

Ministrul s-a corectat imediat, fiind suficient de inteligent şi de onest, caracteristici ale unui intelectual, pentru a-şi da seama de greşeala făcută.

Nu a contat. Nemernicii de presă imediat au vituperat într-o campanie de presă jegos îndreptată asupra lui, tăind din materialele de presă corecţia imediat făcută, ignorând tema referitoare la scăderea TVA la cărţi la 5% şi punctând numai şi numai pe confuzia dintre personaj şi autor, dintre Hamlet şi Shakespeare.

Nişte ticăloşi. Nişte nemernici. Să nu uitaţi cu cine aveţi de-a face în această situaţie. Cu subiect şi predicat, ca să aibă motive să facă breaking news că îi înjur pe Facebook, mama lor de jegoşi: Realitatea TV, Hotnews, Gândul, Naşul.tv.

Şi care or mai fi prin online, mulţi şi mărunţi şi bicisnici. Paştele mamii lor de ticăloşi..."

Merită menţionat că Hotnews, publicaţie atacată de premierul Ponta în repetate rânduri precizează că nu a publicat ştirea despre Vulpescu încurcându-l pe Hamlet cu autorul său.

La rândul său, Gândul.info, o altă publicaţie intrată în vizorul premierului, deşi a dat ştirea cu Hamlet, ulterior a publicat şi precizările lui Ionuţ Vulpescu, care a explicat că includerea lui Hamlet printre marii scriitori a fost o greşeală comisă din cauza oboselii, pe care ministrul a corectat-o imediat. Gândul mai arată că din înregistrarea difuzată de Realitatea.net nu se aude cum ministrul s-a autocorectat, însă se aude într-un fişier audio publicat de Vulpescu.

Mai reamintim că Mirel Palada nu este la primul derapaj de acest gen. În august 2014, Palada îşi exprima pe contul său de Facebook plângerea "de a executa electric" jurnalişti, numindu-i pe aceştia "purceluşi antiguvernamentali." După această ieşire, Palada a devenit din purtător de cuvânt al Guvernului simplu consilier al premierului României.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne