Deputatul Radu Popa, despre Cioloş: Omul nu e nimic din ce au văzut politicienii până azi

Premierul desemnat, Dacian Cioloş, a avut joi seară o întrevedere cu reprezentanţii Partidului Naţional Democrat.
Dacian Cioloş la consultarea cu PNG
Dacian Cioloş la consultarea cu PNG (facebook.com / Radu Popa)

În urma discuţiei cu prim-ministrul desemnat, Dacian Cioloş, deputatul PND Radu Popa a ţinut să facă trei comentarii pe contul său de Facebook.

1. Omul nu e nimic din ce au văzut politicienii până azi. Din acest motiv, ori va fi un mandat strălucit (unul sau mai mulţi ani) ori va cădea repede pentru că el şi liderii politici pe care îi ştim reprezintă două lumi antagonice.

2. Nu va menţine nici un ministru din guvernul Ponta.

3. Filosofia lui de guvernare pune accentul pe politicile de creştere economică, în detrimentul celor de protecţie socială.

Premierul desemnat a avut până acum întâlniri cu liderii PNL, PSD, ALDE, UNPR, UDMR, PSRO, PND şi MP cu care a discutat despre noul său Cabinet, precum şi despre viitorul program de guvernare.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne