Daniel Ghiţă: Când am intrat în PRU, Diaconu mi-a promis că nu vom primi penali şi traseişti

Până nu demult era unul dintre cei mai marcanţi membri ai Partidului România Unită. De ce a ales campionul mondial de K1 Daniel Ghiţă - fostul şef al aşa-zisei Patrule a lui Vlad Ţepeş şi candidatul partidului la primăria Sectorului 3 din Capitală - să plece din partidul condus de Bogdan Diaconu?
Daniel Ghiţă
Daniel Ghiţă (facebook.com/Daniel Ghiţă)

Am intrat în Partidului România Unit (PRU) pentru doctrină şi pentru idei, cele care acum sunt călcate în picioare şi târâte în noroi de Bogdan Diaconu prin aducerea tuturor penalilor în partid, a declarat luni, într-un interviu acordat publicaţiei Bursa, campionul K1 Daniel Ghiţă, care şi-a luat la revedere de la această formaţiune încă din luna iulie.

"Când am intrat în PRU, Diaconu mi-a promis că nu vom primi traseişti şi nici politicieni penali şi că vom fi un partid curat, al principiilor şi al iubirii sincere de ţară. (...) mi-a plăcut ideea unui partid anti-corupţie care îl are ca simbol pe Vlad Ţepeş şi de aceea am preluat şi conducerea Patrulei Vlad Ţepeş care avea menirea să îi ajute pe oamenii nevoiaşi. După cum puteţi vedea, PRU nu s-a ţinut de niciuna din aceste promisiuni, ba chiar a depăşit orice urmă de bun simţ, făcând exact contrariul a ceea ce declara.

Am înţeles cu timpul că în PRU ideile frumoase sunt doar de faţadă şi că în spatele lor stau intenţii ascunse pe care nu le ştiam exact, dar care acum sunt la vedere. (...)

Ce face acum PRU este o operă de "piţiponci". Cum să primeşti tu toţi penalii, tu care te declari partid anti-corupţie şi care ai promis închisoarea pe viaţă pentru corupţi şi desfiinţarea partidelor care au mai mult de 10 corupţi în conducere? Păi înseamnă că jumătate din PRU-ul acesta de stil nou trebuie să meargă pe viaţă la închisoare, iar partidul trebuie desfiinţat, conform cu proiectele de lege depuse chiar de Bogdan Diaconu la Parlament", a declarat Daniel Ghiţă.

Campionul K1 îl acuză pe şeful PRU că s-a speriat de popularitatea sa, motiv pentru care a început să se ferească de el şi să îl izoleze din partid de teamă că atrăgea mai multă lume decât el. "Dar eu nu am avut pretenţii la funcţii în PRU, am vrut doar să ajut. Am venit la PRU cu inima curată pentru ca să observ ulterior că Diaconu aranja lucrurile pe la spate şi voia să fie singur în partid, restul să fie sclavii lui. Cu ce scop, observăm abia acum."

Pentru a citi integral interviul acordat de Daniel Ghiţă intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne