Dan Voiculescu anunţă că-l va acţiona în instanţă pe Marian Căpăţână

Dan Voiculescu.
Dan Voiculescu. (www.danvoiculescu.ro)

Dan Voiculescu, părintele fondator al USL şi patronul Antena Group, a anunţat miercuri, pe blogul său personal, că intenţionează să îl acţioneze în instanţă pe Marian Căpăţână, presupusul intermediar între familia lui Bercea Mondialu' şi Mircea Băsescu, pentru "minciunile" şi "aberaţiile" la adresa lui.

Dan Voiculescu, patronul televiziunii care a stârnit scandalul legat de presupusul trafic de influenţă al fratelui preşedintelui în favoarea lui Bercea Mondialu', informează că se gândeşte să intenteze o acţiune legală împotriva lui Marian Căpăţână, care a declarat că scandalul traficului de influenţă pe care l-ar fi făcut Mircea Băsescu pentru eliberarea lui Bercea Mondialu' este doar o "făcătură" pusă la cale de patronul Antenei 3.

Marian Căpăţână a mai susţinut că ar fi fost contactat de fiul lui Bercea Mondialu', Florin Anghel, în perioada martie-aprilie 2013, şi acesta i-ar fi oferit 200.000 de euro, cu condiţia să declare că o parte din bani ar fi ajuns la Traian Băsescu. Căpăţână a susţinut că Florin Anghel i-ar fi spus că banii provin de la Dan Voiculescu.

"Aceste minciuni, prezentate ca aşa-zise 'dezvăluiri' de senzaţie, sunt tactici dezvoltate în laboratoarele celor care să încăpăţânează să demonstreze că ridicolul nu doare", declară prof. univ. dr. Dan Voiculescu, care mai menţionează că i-a cerut deja Liei Savonea, preşedintele Curţii de Apel Bucureşti, o copie a declaraţiilor făcute de Marian Căpăţână în faţa completului de judecată, "necesară declanşării unei acţiuni în instanţă împotriva acestuia."

Reamintim că Dan Voiculescu are o vastă expertiză atât în materie de ridicol, cât şi în materie de cerut daune de la cei care îi afectează "imaginea."

Dan Voiculescu, declarat oficial colaborator al fostei Securităţi de către CNSAS, i-a cerut propriei sale verişoare daune morale în valoare de 136.000 de euro. Părintele Antenei 3 şi-a acuzat verişoara, pe care, conform declaraţiilor acesteia, a turnat-o cândva la Securitate, reparaţii pentru că i-ar fi afectat imaginea prin afirmaţiile făcute în diferite emisiuni de televiziune, în cadrul cărora femeia a vorbit despre lucrurile pe care le-a aflat din dosarul de Securitate unde apăreau delaţiuni semnate de Voiculescu.

Tribunalul Bucureşti a respins recent, ca neîntemeiată, cererea de daune morale înaintată de fondatorul PC Dan Voiculescu, acesta fiind obligat la plata cheltuielilor de judecată.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne