Crin Antonescu nu se teme de "Mihaela, dragostea mea!"

Crin Antonescu, preşedinte PNL
Crin Antonescu, preşedinte PNL (Epoch Times România)

Reacţia lui Crin Antonescu la declaraţiile făcute vineri de Mircea Geoană, care a avertizat în cadrul Consiliului Naţional al PSD că Antonescu s-ar putea să alerge singur în cursa pentru preşedenţie de anul viitor, a fost de un calm "olimpian". Liderul PNL a afirmat că nu este alarmat de avertismentele lui Geoană, care l-a criticat în faţa a peste 4.200 de social democraţi, căci el ştie să facă distincţia între persoană şi partid:

"Eu ştiu să fac deosebirea între PSD şi domnul Geoană, între diverse epoci din viaţa domnului Geoană, aşa că nu sunt alarmat de această declaraţie", a afirmat Crin Antonescu , prezent vineri la Conferinţa de alegeri a Filialei PNL sector 3.

Astăzi, în cadrul Consiliului Naţional PSD, unde V. Ponta a anunţat că PSD va participa independent la europarlamentarele de anul viitor, Mircea Geoană l-a criticat aspru pe Crin Antonescu, acuzându-l că nu arată suficient respect fratelui mai mare de coaliţie, PSD. Geoană a mai susţinut că prin încercările sortite eşecului de a îşi atrage simpatia votanţilor de dreapta, Crin riscă să piardă electoratul PSD, singurul care i-ar putea asigura câştigarea alegerilor pentru fotoliul de la Cotroceni.

"Este o gândire greşită pe care unii [Crin Antonescu n.r.] şi-o propun, pentru că, alergând după simpatia iluzorie a unor categorii care nu îl vor vota niciodată, se riscă un lucru mult mai important, pierderea grosului alegătorilor USL care au votat în 2012 împotriva regimului Băsescu, şi pentru Uniune, împotriva crizelor, a conflictelor sterile şi pentru reconstrucţia ţării" a declarat Mircea Geoană în cadrul unui discurs susţinut în faţa a peste 4.200 de membri de partid. "(...) să nu se trezească cumva unii că aleargă singuri şi ies pe locul doi!" l-a avertizat Geoană pe Crin.

Antonescu, preluat de pesurse.ro, a catalogat această declaraţie drept vitejească şi a trecut la subiectul următor pe ordinea de zi.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne