PSD merge singur în europarlamentarele de anul viitor

Victor Ponta
Victor Ponta (Epoch Times România)

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat sâmbătă, la Consiliul Naţional, că PSD va merge singur la alegerile europarlamentare în 2014. Ponta a ţinut să precizeze că îşi consideră competitorii în alegeri adversari, nu duşmani şi le-a adus la cunoştinţă delegaţilor din teritoriu că obiectivul este ca fiecare organizaţie a PSD să câştige alegerile în judeţul său.

Într-o alocuţiune mobilizatoare, Ponta le-a cerut colegilor de partid din ţară ca, prin acţiunile lor, să demonstreze cât de puternic este PSD:

"E momentul adevărului pentru fiecare din militanţii şi organizaţiile noastre. Ne vedem pe 25 mai, când văd fiecare organizaţie cât de puternică este, câte voturi obţine în fiecare judeţ. Mergem singuri în această bătălie. Avem adversari, nu avem duşmani. E momentul adevărului, pentru că voi vedea cât de puternic e PSD. Atunci voi şti dacă e adevărat ce spuneţi, că sunteţi cel mai puternic partid, în fiecare judeţ", i-a impulsionat Ponta pe social democraţi.

Premierul le-a urat succes delegaţilor Consiliul Naţional şi le-a transmis celor care nu vor avea succes în aceste alegeri că vor trebui să-şi asume răspunderea, informează Mediafax.

"Dacă pe 25 mai - în afară de Harghita şi Covasna, unde nu pot fixa acest obiectiv - PSD va fi pe primul loc în toate judeţele ţării, îmi veţi confirma mie, partenerilor, adversarilor că PSD e acel partid puternic despre care ne place să vorbim", a spus Ponta.

"Sub coordonarea lui Liviu Dragnea, a lui Andrei Dolineaschi, să ştiţi foarte clar ce avem de făcut ca să fiţi pe primul loc în toate judeţele ţării", a adăugat Ponta.

Reamintim că Liviu Dragnea a coordonat şi organizarea în teritoriu a referendumului pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu. Coordonarea s-a soldat cu un dosar penal. Liviu Dragnea, împreună cu alte 74 de persoane, a fost trimis în instanţă sub acuzaţia că a fraudat referendumul din 2012.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne