Crin Antonescu, întrebat ce înseamnă mai rău pentru Băsescu: Veţi vedea la toamnă!

Crin Antonescu. (www.crinantonescu.ro)
Epoch Times România
12.06.2012

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a comentat luni seara afirmaţia preşedintelui Traian Băsescu referitoare la rezultatul alegerilor.

Preşedintele Traian Băsescu a fost întrebat luni de jurnalişti ce părere are despre rezultatul alegerilor, replica sa fiind: "Ferească Dumnezeu de mai rău!".

Întrebat ce înseamnă mai rău pentru şeful statului, liderul liberalilor a răspuns: "Veţi vedea la toamnă!".

Antonescu a subliniat că şeful statului s-a referit la PDL. În plus, el a susţinut că în contextul noii legi electorale USL va lua chiar mai mult de 70% din voturi la alegerile legislative, afirmând că "nu va fi sufocată nici opoziţia parlamentară, nici cea extraparlamentară".

"Se poate mai rău şi nu-i va feri Dumnezeu. Acest mai rău va fi la toamnă, la alegerile parlamentare. Vom avea mult mai mult atunci (...) Presupun că Dumnezeu nu se va amesteca în alegerile parlamentare din România la toamnă şi atunci nu-i va feri", a mai spus Antonescu la RTV.

El a declarat că nu se bucură de situaţia în care se află Traian Băsescu, arătând totuşi că acesta este principalul vinovat pentru rezultatul PDL la alegerile locale.

"Nu am avut o problemă de răzbunare cu Traian Băsescu, legată de ce mi-a făcut mie (...) problema mea cu dl. Traian Băsescu este o problemă care se vede în milioane de cetăţeni. Dl. Traian Băsescu a condus rău această ţară şi o conduce rău din postura sa de preşedinte. Mie nu-mi face plăcere să-l văd pe dl. Traian Băsescu atunci când este în situaţii nepotrivite, iar ieri când se bucura de micuţa baie favorabilă de mulţime probabil improvizată la o secţie de votare, în care simula plimbarea nevinovată prin Carrefour unde se afla domnia sa chiar în ziua alegerilor cu căruciorul. Asta nu-mi plăcea pentru că Traian Băsescu, un personaj malefic, este un personaj puternic şi nu-mi place un om puternic ajuns în situaţii jalnice", a afirmat Antonescu, susţinând că şeful statului i-ar fi inspirat "un fel de milă şi uşoară jenă".

Preşedintele liberalilor a afirmat că prin acţiunile din ziua alegerilor şeful statului a încercat să le dea un semnal celor care îl susţin.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor