Lia Olguţa Vasilescu: Mă aşteptam să câştig, dar nu cu o diferenţă atât de mare

Epoch Times România
11.06.2012

Senatorul PSD Lia Olguţa Vasilescu, candidata USL pentru Primăria Craiova, a declarat duminică seara că se aştepta să câştige alegerile locale, dar nu cu o diferenţă atât de mare.

Potrivit exit-poll-urilor, Olguţa Vasilescu ar fi câştigătoarea fotoliului de primar al municipiului reşedinţă al judeţului Dolj, plasându-se înaintea actualului primar Antonie Solomon, candidatul UNPR, cu peste 10 procente.

"În primul rând vreau să le mulţumesc celor trei organizaţii din Craiova ale USL: PSD, PNL şi PC, vreau să mulţumesc Guvernului României care s-a mobilizat şi a venit tot la Craiova, domnului preşedinte Victor Ponta, domnului Crin Antonescu şi nu în ultimul rând galeriei de fotbal a Universităţii Craiova care astăzi s-a mobilizat şi a fost alături de mine. Nu am spus în campania electorală ce voi face pentru Universitatea Craiova tocmai pentru a nu se specula faptul că vreau să câştig voturi pe seama Universităţii Craiova, dar acum pot să spun că voi fi alături de galerie în orice demers pe care îl va face", a declarat Lia Olguţa Vasilescu la sediul PSD Dolj.

Senatorul PSD a mai afirmat că pentru aceste alegeri campania electorală a fost "foarte murdară" şi probabil acesta a fost şi unul din motivele pentru care a fost votată de craioveni.

"Campania a fost foarte murdară. Cred că nu se puteau spune lucruri atât de murdare despre o femeie câte s-au spus despre mine în această campanie", a arătat Lia Olguţa Vasilescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor