Antonescu: Rezultatele alegerilor arată că USL este o construcţie politică majoră

Crin Antonescu. (www.pnl.ro)
Epoch Times România
11.06.2012

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că rezultatul alegerilor locale de duminică arată că USL este o construcţie politică viabilă, subliniind că lucrul cel mai important este legat de faptul că majoritatea cetăţenilor au ţinut să-şi exprime dreptul la vot.

"Cel mai important lucru este că aceste alegeri au dovedit că o majoritate a cetăţenilor României au ţinut să-şi exprime opţiunea politică, să participe la ceea ce este esenţial în democraţie şi anume exprimarea opţiunii lor cu ocazia alegerilor. (...) Rezultatele categorice aşa cum apar din exit-poll-uri şi cum sperăm să fie confirmate arată că USL este o construcţie politică viabilă, că ea este pe departe principala opţiune a alegătorilor din România, că toate lucrurile pe care le-am spus şi le-am făcut în mai bine de un an şi jumătate au fost pe înţelesul şi dorinţa tuturor acestor oameni", a spus Antonescu, la conferinţa comună a copreşedinţilor USL.

El le-a mulţumit cetăţenilor care au participat duminică la vot şi a arătat că responsabilitatea celor aleşi în administraţia locală, dar şi a conducerii USL este mare.

"Luăm act de încrederea oamenilor şi vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a răspunde acestei enorme aşteptări, enorme speranţe şi enorme încrederi", a adăugat Antonescu.

Liderul PNL a precizat că nu doreşte să comenteze nimic despre adversarii politici, arătând că "rezultatele vorbesc de la sine".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor