Cosmote România iniţiează serviciul de plată online

(Bogdan Florescu/Epoch Times)
Epoch Times România
11.04.2012

Operatorul Cosmote România a anunţat miercuri că introduce serviciul de plată online pentru plata facturii lunare sau reîncărcarea unei cartele SIM, care poate fi accesat prin crearea unui cont WebCare.

Noul serviciu este disponibil pentru toţi clienţii Cosmote, atât utilizatori de cartelă preplătită, cât şi abonaţi (persoane fizice sau juridice). Clienţii trebuie doar să îşi acceseze contul WebCare la adresa https:()webcare.cosmote.ro şi să plătească factura lunară sau să reîncarce o cartelă preplătită.

Serviciul de plată online a facturii permite tranzacţii de maxim 5.000 lei şi oferă posibilitatea de a plăti factura curentă sau în avans. Utilizatorii pot alege să plătească factura şi pentru un alt abonat Cosmote.

Un client Cosmote poate reîncărca un cont preplătit cu o valoare de minim 5 euro până la maxim 100 de euro pentru fiecare tranzacţie.

Mai mult, prin intermediul contului WebCare, utilizatorii au posibilitatea de a activa serviciul Connect Secure sau opţiunile Connect Mobile.

Cosmote România avea aproximativ 6,5 milioane de clienţi la 31 decembrie 2011. Lansată în 2005, Cosmote România a înregistrat cea mai rapidă dezvoltare a reţelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. În prezent, Cosmote România oferă acoperire pentru 99% din populaţie şi 90% din teritoriu.

Cosmote România este divizia locală a Cosmote Group, operatorul cu cea mai extinsă prezenţă în sud-estul Europei, care are o bază de 20,5 milioane de clienţi în Grecia, Albania, Bulgaria şi România

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor