Contramanifestaţie a simpatizanţilor PSD. 1500 de persoane scandează la Cotroceni

De zile în şir, unii lideri ai PSD tot vorbesc despre contramanifestaţii în "replică" la uriaşele proteste de la Guvern. Finalmente, azi pare că se întâmplă ceva: 200 de oameni scandează, la Cotroceni, lozinci contra lui Iohannis.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Florin Chirila/Epoch Times)

UPDATE: Numărul protestatarilor de la Cotroceni a crescut la circa 1500.

***

UPDATE: Jandarmii au ridicat câţiva tineri acuzaţi că ar fi aruncat cu zăpadă şi chiar cu ulei în protestatarii pro-PSD.

***

În jur de 500 de persoane protestează, duminică, la Palatul Cotroceni, după ce zile în şir unii lideri ai PSD au tot vorbit de o mare contramanifestaţie care să arate că milioane de oameni au votat partidul lui Dragnea şi Grindeanu. Protestatarii, marea lor majoritate oameni în vârstă, scandează "Hoţul de case."

Potrivit presei, în protestul de astăzi, de care Liviu Dragnea s-a disociat, sunt implicaţi trei lideri PSD, respectiv Gabriela Firea, Lia Olguţa Vasilescu şi Codrin Ştefănescu, toţi trei vorbind de contramanifestaţie pe paginile lor de Facebook.

Oficial, Partidul Social Democrat nu îşi asumă organizarea manifestaţiei, însă social-democraţii s-ar pregăti pentru un miting autorizat joia viitoare, fără ca acest lucru să fi fost, până acum, anunţat oficial, mai scrie Digi24.

Cu puţin timp în urmă, Liviu Dragnea a scris pe pagina sa de Facebook că partidul nu organizează niciun fel de manifestaţie în cursul acestei zile, adăugând că mesajele în acest sens de pe reţelele de socializare nu aparţin PSD.

"Partidul Social Democrat nu organizează astăzi niciun miting sau manifestaţie publică. Mesajele de mobilizare apărute pe reţelele de socializare nu sunt din partea PSD", a scris Dragnea.

Între timp, în Piaţa Victoriei - unde se cere ca PSD să-şi asume vina pentru adoptarea noaptea, pe furiş, a ordonanţelor-elefant, şi să plătească cu nişte demisii - sunt în jur de 4000 de persoane şi mitingul se anunţă a fi cel mai mare de până acum.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne