Confruntări cu ştaif în PSD: Primarul "care este", Marian Vanghelie, sare să-l bată pe ministrul Costoiu

Marian Vanghelie, PSD, primar sectorul 5 (Epoch Times România)
Loredana Diacu
01.07.2014

Întrunirea social-democraţilor la Orăştie a fost marcată nu doar de vestea că Victor Ponta va intra în cursa pentru Cotroceni, ci şi de un scandal creat de "primarul care este", respectiv Marian Vanghelie, care a sărit la Mihnea Costoiu, ministrul delegat pentru Învăţământ Superior, Cercetare Ştiinţifică şi Dezvoltare Tehnologică.

După ce ar fi băut mai multe pahare, supărat fiind de vestea că urma să piardă majoritatea în Consiliul General al Capitalei, unde PDL şi PNL s-au aliat, primarul "almanahe" a început să îl înjure pe ministrul pentru Învăţământ Superior, nemulţumit că acesta îi vânează funcţia de preşedinte al organizaţiei PSD Bucureşti, informează EVZ.

După ce şi-a epuizat "argumente verbale", Vanghelie s-a repezit la Mihnea Costoiu, însă, după cum relatează participanţii la altercaţie, alcoolul i-a jucat feste şi în loc să-l nimerească pe Costoiu, dus de avânt, a intrat cu capul într-o scară.

Bătălia "politică" dusă de Vanghelie nu s-a finalizat aici, primarul sectorului 5 aruncând cu o sticlă în direcţia unui coleg care încerca să îl potolească. "Participanţii la întâlnire au stabilit de comun acord să păstreze tăcerea asupra incidentului pentru a-i păstra onoarea de băiat de cartier a lui Marian Vanghelie", mai relatează EVZ.

După confruntarea cu scara, Marian Vanghelie s-a ales cu câteva contuzii şi o lovitură la cap.

Contactat de EVZ, primarul sectorului 5, nervos că informaţia a răsuflat în presă, nu a negat conflictul cu Mihnea Costoiu. Mai discret, ministrul Costoiu a fost de negăsit pentru presă.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor