Comisia Juridică se va întruni luni pentru calendarul raportului în cazul Ponta

Valeriu Zgonea
Valeriu Zgonea (Epoch Times România)

Membrii Comisiei juridice a Camerei Deputaţilor se vor întruni luni pentru a stabili calendarul raportului în cazul Ponta, a declarat sâmbătă Valeriu Zgonea, adăugând că termenul maxim de 14 zile este "foarte scurt", faţă de vechiul regulament, care nu prevedea termene, relatează Mediafax.

Comisia juridică se va întruni luni la ora 11,00 pe această temă.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a mai precizat că, "din momentul în care Biroul Permanent s-a întâlnit, membrii Comisiei juridice, plus cel căruia i se cere ridicarea imunităţii, pot să-şi consulte dosarul, termenul final în care comisia are obligativitatea de a-şi prezenta raportul este 14 zile".

Acelaşi Valeriu Zgonea şi-a exprimat sâmbătă, în calitate de membru PSD însă, solidaritatea deplină cu premierul Ponta, declarând că acesta este prietenul şi partenerul său de proiect şi că îl susţine pe Victor Ponta, la fel cum îl susţine pe Liviu Dragnea şi pe ceilalţi colegi aflaţi în situaţii dificile. Zgonea a adăugat că există solidaritate în PSD.

Reamintim că procurorii DNA au dispus, vineri, efectuarea urmăririi penale faţă de premierul Victor Ponta, sub acuzaţia de fals în înscrisuri sub semnătură privată (17 infracţiuni), complicitate la evaziune fiscală în formă continuată şi spălare de bani. Premierul mai este acuzat şi de conflict de interese, pe motiv că l-a numit pe Şova ministru, în condiţiile în care beneficiase în trecut de foloase din partea acestuia.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne