Clujenii anunţă proteste zilnice, până la dispariţia regimului Ponta

Protest pentru alegeri libere, Piaţa Universităţii, Bucureşti, 8 noiembrie 2014.
Protest pentru alegeri libere, Piaţa Universităţii, Bucureşti, 8 noiembrie 2014. (Epoch Times)

Clujenii nu se lasă şi solicită demisia premierului Victor Ponta pentru umilinţele la care au fost supuşi românii din străinătate în ziua votului, scrie clujcapitala.ro, preluat de Hotnews, anunţând un nou protest, luni seara, începând cu ora 19:00, în Piaţa Unirii din Cluj Napoca.

"Cineva trebuie să plătească pentru umiliţa adusă tuturor românilor! În toată ţară românii vor ieşi în stradă ca să ceară demisia actualului guvern şi a lui Ponta", anunţă organizatorii, care subliniază că vor organiza zilnic proteste "până când regimul Ponta va dispărea din peisaj."

Reamintim că duminica seara mii de oameni au ieşit în stradă în Cluj, în semn de solidaritate cu românii din diaspora, care au fost obligaţi din nou să stea ore în şir la cozi pentru a vota, în timp ce unii dintre ei au fost "trataţi" cu gaze lacrimogene în Paris şi Torino, unde secţiile de votare s-au închis înainte ca toţi cei ce stătuseră la coadă să poata vota.

În centrul Clujului s-a scandat "Nu puteţi voi fura cât putem noi vota!", în timp ce protestatarii au purtat pe străzile oraşului un banner uriaş cu mesajul "Jos Ponta, Jos Comunismul!"