Proteste în Bacău. PSD-ul produce haos

Miting anticomunist la Bucureşti
Miting anticomunist la Bucureşti (Epoch Times România)

Mitingul de solidaritate cu românii din diaspora organizat vineri seara în Bacău a scos în stradă în jur de 200 de persoane. Protestatarii, în marea lor majoritate tineri, au scandat îndemnuri de ieşire la vot "Votează, votează, votul tău contează" şi sloganuri anti-Ponta. Pe pancartele ţinute de manifestanţi scria „Jos mafia PSD, susţinem votul din diaspora!”, „Vrem ca toţi românii să voteze votul României!”

Potrivit ziarului de Bacău, protestatarii s-au plâns că autorităţile locale au refuzat să le dea autorizaţie pentru miting.

Manifestarea se anunţa pasnică, mulţi trecători din centrul oraşului alăturându-se demonstranţilor. Mitingul a degenerat, după o jumătate de ora, din cauza unei contramanifestaţii organizate de către deputatul PSD Cosmin Necula, care şi-a adus circa 200 de membri PSD cu scopul de a produce haos, relatează hotnews.

Cele două grupuri, separate de bulevardul din centrul oraşului, s-au contrat verbal cu violenţă. Finalmente, jandarmii i-au sfătuit pe organizatorii PSD să plece, înainte ca situaţia să degenereze într-o bătaie generală.