Clotilde Armand anunţă noi reguli pentru funcţionarii Primăriei Sector 1: Cartele de pontaj şi orar de lucru normal vinerea

Clotilde Armand
Clotilde Armand (Facebook / clotildearmand.ro)

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunţat, miercuri, că va schimba regulamentul intern astfel încât funcţionarii din Primărie să lucreze şi vineri până la ora 16:30.

„Observ că unii angajaţi din Primăria Sectorului 1 au impresia că sunt în vacanţă. Da, da. Sau că locuitorii acestui sector sunt obligaţi să le plătească salariile pentru figuraţie... sau să plece de la locul de muncă când au chef. Nu ştiu cum i-a obişnuit fosta administraţie însă vă spun ferm că eu nu voi tolera aşa ceva”, a scris Armand, pe pagina sa de Facebook.

Totodată, edilul a avertizat că cei care nu vor folosi cartela pentru pontaj sau registrul de prezenţă „nu vor mai fi plătiţi”.

„De astăzi, toţi funcţionarii primăriei şi din subordonate care nu-şi folosesc cartelele pentru pontaj sau registrul de prezenţă nu vor mai fi plătiţi. E simplu: eşti plătit cât munceşti. Un alt aspect: am trimis către Casa Naţională de Asigurări de Sănătate o adresă să verifice şi să ne comunice situaţia celor care folosesc concediile medicale. Avem multe suspiciuni că aceste concedii sunt folosite abuziv. De asemenea, vom schimba regulamentul intern pentru ca în ziua de vineri să nu se mai lucreze până la ora 14:00. Să se lucreze până la ora 16:30. Aşa cum e normal”, a precizat primarul de sector.

În finalul postării sale, edilul a mai declarat că este frustrant ca unul să muncească iar zece să privească "cu dispreţ la el".

„Să ştiţi că există şi altfel de angajaţi. Sunt funcţionari care stau până seara şi muncesc în locul celor absenţi. Iar frustrarea este imensă atunci când unul munceşte şi zece privesc cu dispreţ la el”, a conchis Clotilde Armand.