Cioloş, întrevedere cu Grindeanu: "Îi doresc succes. Nu va fi deloc, deloc, deloc uşor!"

Noul premier pare un om determinat şi hotărât să aplice programul PSD însă, având în vedere potenţialul bugetului, acest lucru nu va fi uşor, consideră Cioloş.
Premierul Dacian Cioloş
Premierul Dacian Cioloş (Eugen Horoiu)

Fostul premier Dacian Cioloş s-a întâlnit joi, la Palatul Victoria, cu succesorul său în funcţie, Sorin Grideanu. Ulterior întrevederii, Cioloş a declarat că nu i-a dat sfaturi acestuia, ci doar i-a răspuns la întrebări. Fostul premier a mai opinat că programul de guvernare al PSD nu i se pare "deloc, deloc, deloc" uşor de aplicat, la cum ştie el datele bugetare.

"M-am întâlnit, am trecut în revistă principalele teme, proiecte, pe fiecare domeniu. A fost o primă discuţie. Mi s-a părut un om angajat şi hotărât să aplice programul de guvernare. Nu i-am dat sfaturi, că nu e cazul să-i dau sfaturi, am răspuns la întrebările pe care mi le-a pus", a declarat Cioloş, citat de News.ro

Potrivit sursei citate, fostul premier a mai declarat că discuţia a fost "foarte aplicată" şi i-a transmis lui Grindeanu că îi stă la dispoziţie dacă mai are nevoie de alte discuţii.

Dacian Cioloş nu a dorit să comenteze măsurile din programul de guvernare, afirmând că acest subiect nici nu a fost abordat în cadrul întâlnirii.

"Eu îi doresc succes. Cu informaţiile pe care le am eu legat de potenţialul bugetului, nu va fi deloc, deloc, deloc uşor (de aplicat programul de guvernare - n.r.)", a adăugat Cioloş.