Cioloş: Cei responsabili să plătească penal pentru intervenţia Jandarmeriei, iar PSD să plătească politic

Liderul partidului Mişcarea România Împreună, Dacian Cioloş, a reacţionat după ce PSD a reuşit să blocheze cercetarea "Jandarmeriadei" în Parlament.
Dacian Ciolos (Florin Chirila/Epoch Times)
Andrei Pricopie
05.09.2018

Faptul că parlamentarii PSD au blocat audierea ministrului de Interne, a prefectului Capitalei şi a şefilor Jandarmeriei arată că au multe lucruri de ascuns în dosarul violenţelor din 10 august şi că tratează Parlamentul României ca pe propria unealtă, a acuzat marţi, pe Facebook, fostul premier Dacian Cioloş.

"Îi avertizez pe toţi cei care vor să creadă că pot ascunde adevărul acestui moment ruşinos - în care Guvernul român condus de PSD a agresat cetăţenii români paşnici - că nu vor reuşi", a declarat Cioloş.

Potrivit liderului RO+, românii au învăţat să vadă şi să simtă minciuna şi manipularea.

"Toţi cei responsabili trebuie să plătească penal pentru intervenţia de la mitingul diasporei, iar acest partid condus de Liviu Dragnea trebuie să plătească politic. Am încredere că justiţia va ajunge la vinovaţi oricâte eforturi fac cei care se simt cu musca pe căciulă acum pentru a ascunde sub preş responsabilităţile pentru agresiunea din 10 august", a precizat Cioloş.

Reamintim că PSD a reuşit să blocheze marţi audierea în Comisia pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională din Senat a audierii prefectului Capitalei, ministrului de Interne şi maiorului Laurenţiu Cazan (cel creditat cu coordonarea intervenţiei jandarmilor în Piaţa Victoriei în seara de 10 august) invocând motive procedurale. Detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor