Cioloş, acuzat că vrea să vândă Portul Constanţa. "Speculaţii iresponsabile care învrăjbesc oamenii"

Premierul Dacian Cioloş a fost acuzat în presă că intenţionează să vândă olandezilor de la DFDS nici mai mult nici mai puţin decât Portul Constanţa. Motivul? Pentru a primi binecuvântarea Olandei de a intra în Schengen.
Comisarul european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş.
Comisarul european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş. (Epoch Times România)

Într-o discuţie purtată cu cetăţenii pe pagina sa de Facebook, premierul Dacian Cioloş a dat asigurări că acuzaţiile referitoare la vânzarea Portului Constanţa sunt pure invenţii ale canalelor de propagandă.

"Nu, nu am de gând să vând nimic, nici portul Constanţa şi nici altceva. E păcat că unii care cred că lovesc în mine cu astfel de speculaţii iresponsabile, lovesc de fapt în România şi învrăjbesc oamenii", i-a răspuns premierului unuia dintre internauţi.

Un alt internaut a reiterat întrebarea: D-le Cioloş, este adevărat că vreţi să daţi Portul Constanţa Olandei pentru a intra în Schengen?

"Nu, nu este adevărat. Sunt speculaţii iresponsabile. Nu am spus niciodată aşa ceva. E păcat pentru ţara asta că unii se joacă atât de uşor cu astfel de afirmaţii, chiar folosite la condiţional", a fost replica lui Dacian Cioloş.

Tot din categoria "Cioloş vinde România străinilor", un alt internaut l-a întrebat pe premier de ce vrea să semneze un alt acord cu FMI.

"Cine v-a spus asta? Eu nu, în niciun caz, şi nici vreun membru al guvernului. Dimpotrivă, am spus deja la început de mandat că nu cred că în situaţia actuală România are nevoie de un acord cu FMI", a reacţionat şeful Executivului.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne