CFR Călători va aplica reduceri de până la 35% pentru biletul de week-end

(photos.com)
Epoch Times România
17.08.2012

CFR Călători va aplica, începând cu săptămână viitoare, reduceri de până la 35% pentru biletul de week-end, se arată într-un comunicat transmis vineri de companie.

Biletul de week-end este o legitimaţie de călătorie care se emite la acelaşi rang de tren, la clasa 1 sau clasa a 2- a (vagon clasa sau cuşetă) şi aceeaşi rută, pe distanţe de până la 1.000 kilometri.

Biletul nu dă dreptul la întreruperea călătoriei.

"Începând de săptămâna viitoare, cei care vor sa meargă cu trenul la sfârşitul săptămânii vor putea beneficia de reduceri la bilete. CFR Călători lansează luni, 20 august, o nouă ofertă de călătorie cu trenul, destinată celor care aleg acest mijloc de transport la final de săptămână", se precizează în comunicat.

Biletul de week-end conferă flexibilitatea alegerii numărului de week-end-uri, iar pasagerii beneficiază în baza lui de reduceri de până la 35%, în funcţie de numărul week-end-uri alese dintr-o lună.

Astfel, se va aplica o reducere de 35% pentru patru week-end-uri, 25% pentru trei weekenduri şi 15% pentru două week-end-uri.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor