Cezar Preda: Băsescu şi Ponta sunt istorie. Predoiu va fi premier

Cezar Preda, PDL, conferinţă de presă
Cezar Preda, PDL, conferinţă de presă (Epoch Times România)

Deputatul Cezar Preda a dat marţi asigurări că "scenariul odios, nesimţit" lansat de PSD, conform căruia Iohannis îl va numi pe Băsescu premier nu are legătură cu realitatea, atât Ponta cât şi Băsescu fiind de acum "istorie".

"Au lansat un scenariu odios, nesimţit, că Iohannis îl va pune premier pe Traian Băsescu. Şi Traian Băsescu şi Victor Ponta au intrat în cartea de istorie. În momentul în care vom avea majoritatea, Cătălin Predoiu va fi prim-ministru", a declarat marţi, în cadrul unei conferinţe de presă la Buzău, deputatul PDL Cezar Preda, preluat de Agerpres.

Preda a mai adăugat că dacă Traian Băsescu va reveni în politică în PMP, va trebui să o ia de la capăt cu acest partid, căci, după ce îl va curăţa de toţi corupţii şi oamenii cu imagine pătată, nu va mai rămâne nimic din respectiva formaţiune:

''Înţeleg de la Traian Băsescu că dacă va reintra în politică va merge la PMP şi îl va curăţa acest partiduleţ de toţi corupţii şi de toţi oamenii care au imaginea pătată, dar trebuie să o ia de la capăt, căci nu va mai rămâne nimic''.

Totodată, deputatul de Buzău a opinat că premierul Victor Ponta ar trebui să demisioneze din postul de prim-ministru, după modul în care a jignit diaspora.

"PSD are majoritate, să-şi pună alt premier. Dar Victor Ponta trebuie să plece, căci a jignit zeci de mii de români, a jignit românii care au luat bătaie şi au fost tăvăliţi pe jos pentru simplul fapt că doreau să voteze'', a afirmat Preda.

Reamintim că pe 16 noiembrie peste 300.0000. de români au stat la cozi uriaşe în faţa insuficientelor secţii de votare pe care Guvernul le-a deschis pentru ei.

După ore în şir de stat în picioare, în ploaie şi frig, câteva mii dintre ei nici nu au mai ajuns la urne, autorităţile refuzând să prelungească programul secţiilor de vot. Mai mult, una din cele trei secţii de votare din Londra (Brent) s-a închis cu două ore mai devreme, iar la Paris şi Torino, românii care insistau să li se dea voie să-şi exercite dreptul constituţional la vot au fost trataţi cu bastoane şi gaze lacrimogene de jandarmi.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne