Carnagiul: Comerţul ilegal de organe al Chinei expus. Lansare de carte în Canada [video]

"Carnagiul: Uciderea în masă, Recoltarea de organe, şi Soluţia Secretă a  Chinei la problema disidenţilor ei" la Universitatea Concordia din  Montreal
"Carnagiul: Uciderea în masă, Recoltarea de organe, şi Soluţia Secretă a Chinei la problema disidenţilor ei" la Universitatea Concordia din Montreal (Nathalie Dieul/Epoch Times)

Noua carte a autorului american Ethan Gutmann, "Carnagiul: Uciderea în masă, Recoltarea de organe, şi Soluţia Secretă a Chinei la problema disidenţilor ei", este o incursiune convingătoare în afacerile cu transplant de organe ale Chinei, aflate in plină expansiune, oferind o imagine a programului secret prin care cel mai mare stat comunist încearcă să scape de disidenţii arestaţi, în timp ce profită din vânzarea organelor acestora.

Gutmann, colaborator al Brookings Institute şi consultant senior, la Beijing, al Camerei de Comerţ SUA-China, îşi lansează volumul într-un turneu amplu prin Canada, ce are şi menirea de a populariza informaţiile legate de macabrul comerţ ilegal cu organe din China şi pentru a se alătura discuţiilor cu experţi în medicină şi juridici privind modul în care Canada ar trebui să răspundă la uciderea în masă prin recoltarea de organe, din China.

În timp ce se afla în capitala Canadei, Ottawa, Gutmann a vorbit unui forum public, în plus depunând mărturie în faţa unui subcomitet pentru drepturile omului al Camerei Comunelor.

Gutmann estimează că numărul de victime se situează în jurul a 100.000, cele mai multe victime fiind aderenţi Falun Gong - mişcarea spirituală care a intrat în vizorul maşinii de ucis a Partidului Comunist Chinez din cauza popularităţii sale. Printre celălalte grupuri disidente care au fost ucise în acest mod macabru se află tibetanii, uigurii şi creştinii persecutaţi.

După Ottawa, turul canadian a lui Gutmann ce are loc între 20 octombrie - 29 octombrie include Montreal, Toronto, Vancouver, Courtenay, Victoria, Edmonton şi Calgary.