Cetăţean "urmărit de extratereştri", scos cu forţa de la evenimentul la care participă Băsescu

Traian Băsescu
Traian Băsescu (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Lansarea candidaţilor Mişcării Populare din judeţul Argeş a fostul una cu peripeţii. Mai exact, un participant la eveniment a fost scos cu forţa din clădire, după ce a insistat să vorbească cu fostul preşedinte Băsescu. Potrivit liderului PMP, cetăţeanul susţine că îl urmăresc extratereştrii.

Potrivit Agerpres, bărbatul care a fost scos de la eveniment l-a abordat pe fostul preşedinte încă de la sosire, apoi l-a urmat în sala Casei de Cultură a Sindicatelor din Piteşti. În momentul în care a început să vocifereze a fost scos cu forţa din clădire de un membru al formaţiunii politice.

La finalul festivităţii de lansare a candidaţilor, Traian Băsescu le-a declarat celor prezenţi că a aflat cine este bărbatul şi care erau nemulţumirile lui. „Numele lui este Bogdan Sucitu şi avea o mare problemă, îl urmăreau extratereştrii. De zece ani îl urmăresc. Onaca (secretarul general al PMP - n.r.) i-a promis că o să vorbesc cu extratereştrii şi s-a liniştit", a detaliat Băsescu.

Cetăţeanul a încercat să discute cu Traian Băsescu şi la ieşire, însă fostul preşedinte i-a replicat: „De ce să vorbesc, măi omule? De extratereştri nu mai vorbesc acuma".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne