Ce le promite Dragnea „baronilor” locali înainte de prezidenţiale

În contextul alegerilor prezidenţiale care se apropie, Liviu Dragnea le promite primarilor că o parte din celebra taxă pe stâlp şi din redevenţele pentru balastiere va ajunge în bugetele locale.
Liviu Dragnea, viceprim-ministru (Epoch Times România)
Andrei Pricopie
18.08.2014

În contextul alegerilor prezidenţiale care se apropie, Liviu Dragnea le promite primarilor că o parte din celebra taxă pe stâlp şi din redevenţele pentru balastiere va ajunge în bugetele locale, scrie hotnews.ro.

De anul viitor, edilii de comune ar putea încasa o cotă-parte din taxa pe construcţiile speciale şi din redevenţele plătite pentru concesionarea balastierelor, a declarat duminică vicepremierul Dragnea la emisiunea "Viaţa Satului" de la TVR. Totodată, vicepremierul Liviu Dragnea le mai dă o veste bună primarilor: o parte din taxele colectate de pe urma tranzacţiilor cu terenuri vor intra tot în contul administraţiilor locale.

Liviu Dragnea a susţinut că măsurile fac parte dintr-un plan de dezvoltare a satelor româneşti, care se confruntă cu lipsa utilităţilor şi cu incapacitatea de a atrage fonduri europene pentru modernizare.

De remarcat însă contextul acestor promisiuni. Ne aflăm la doar două luni distanţă de începerea campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale, iar primarii au un rol central în mobilizarea la vot a militanţilor de partid.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor