Cazul tinerei violate de 7 băieţi. Judecătoria Vaslui, loc de întâlnire pentru societatea civilă

Balanta Justitiei
Balanta Justitiei (photos.com)

Cazul fetei de 18 ani din Vaslui violată ore în şir de şapte tineri, care apoi au fost eliberaţi din arest, continuă să agite spiritele. Aproximativ 300 de persoane (1.500 potrivit B1 TV), susţinători atât ai tinerilor, cât şi ai fetei violate, s-au adunat, vineri, în faţa Judecătoriei Vaslui, unde are loc un nou termen din procesul care a atras atenţia unei ţări întregi, relatează Mediafax.

În momentul în care cei şapte tineri au ajuns la sediul instanţei, cele două grupuri au început să se huiduie reciproc şi să-şi adreseze jigniri, fiind nevoie de intervenţia jandarmilor pentru a calma apele.

Câţiva dintre susţinătorii tinerilor acuzaţi de viol au fost ridicaţi de jandarmi şi duşi în sediul Poliţiei Judeţene Vaslui, aflat peste drum de Judecătorie.

În toamna anului trecut, şapte tineri din Vaslui au sechestrat şi violat, ore în şir, o elevă de 18 ani, până când aceasta a leşinat. Potrivit declaraţiilor victimei, după ce a leşinat, tinerii au stropit-o cu alcool pentru a-şi reveni, după care au violat-o din nou. La niciun an de la viol, cei şapte sunt în libertate, fapt ce a stârnit un val naţional de revoltă.

Recomandăm şi Despre viol, dincolo de senzaţional: "Asistăm, din păcate, la o distrugere a umanului"

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne