Castrare şi delaţiune la CNA

Laura Georgescu, preşedinta CNA
Laura Georgescu, preşedinta CNA (Epoch Times România)

Încă o angajată a Consiliului Naţional al Audiovizualului face dezvăluiri despre atmosfera de teroare şi grobianism instituită de Laura Georgescu la CNA: "Mi-a spus la un moment dat că mă castrează. Apelativul 'Fă' este la ordinea zilei", a relatat sâmbătă Mariana Popa, consilier în cadrul CNA, la Realitatea TV.

Descriind atmosfera de la CNA, Mariana Popa a povestit că Laura Georgescu a generat o stare de adevărată teroare în instituţie, încurajându-şi angajaţii spre delaţiune şi agresându-i verbal în mod frecvent.

"Starea de teroare la CNA a fost de la început. I-a încurajat pe angajaţi spre delaţiuni. Este vorba de un abuz în formă continuată. Eu personal sunt sancţionată de CNA, m-a băgat în comisia de disciplină şi, pe de altă parte, sunt trimisă în Parlament să reprezint instituţia. Limbajul doamnei Georgescu este sub orice descriere. Mi-a spus că mă castrează", a declarat angajată CNA în cadrul unei emisiuni Realitatea TV, completând că i s-au trimis spre semnare acte antedatate şi i s-a solicitat să semneze hârtii fără să le citească.

"Nu am vorbit până acum pentru că am fost convinsă că nimeni nu mă va crede. Eu sunt angajată la CNA din anul 2007 şi nu ne puteam imagina sub mandatul lui Răzvan Popescu că aşa ceva este posibil. După toate dezvăluirile şi înregistrările recente, Laura Georgescu pare totuşi un om lovit. Ne-a cerut la un moment dat să ne spunem părerea despre ea şi toţi angajaţii i-au spus că le este frică de ea. Dumneaei savura momentul respectiv", a mai relatat Mariana Popa.

Dezvăluirile Marianei Popa survin după ce, recent, Realitatea TV a difuzat o înregistrare cu Laura Georgescu în care aceasta, folosind un limbaj vulgar, vorbeşte despre şantaj, mită şi recunoaşte că a favorizat postul România TV.

Anterior difuzării acestei înregistrări, pentru care Laura Georgescu a fost şi audiată în Parlament, o altă angajată a CNA-ului, Narcisa Iorga, a tras nenumărate semnale de alarmă asupra situaţiei intolerabile de la CNA. Scrisorile ei deschise şi postările pe blog despre abuzurile şi încălcările flagrante ale legii ce au loc la CNA au fost însă ignorate de autorităţi.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne