Carmen Dan: Îl respect pe Dragnea. Teleormănenii trebuie să ştie că nu sunt discriminaţi

Ministrul de Interne, Carmen Daniela Dan.
Ministrul de Interne, Carmen Daniela Dan. (Epoch Times România)

Provenită din acelaşi judeţ cu Liviu Dragnea, Teleorman, Carmen Dan este una dintre preferatele liderului PSD, subiect intens comentat pe reţelele de socializare. Lucrurile trebuie privite însă şi dintr-o altă perspectivă, a comentat duminică seară, la Antena 3, ministrul de Interne.

"Am putea privi lucrurile şi dintr-o altfel de perspectivă. Este adevărat, am putea accepta ideea că dl Dragnea m-a propus ministru de Interne pentru că mă cunoaşte, pentru că îmi cunoaşte puterea de muncă şi pentru că, eu ştiu, sunt din Teleorman, deşi nu ar trebui să primeze criteriul domiciliului", a declarat Carmen Dan.

Pe de altă parte, ministrul PSD a explicat că Dragnea a susţinut şi alţi miniştri, un exemplu concludent în acest sens fiind Sevil Shhaideh, "care nu este din Teleorman, dar care în domeniul ei de competenţă a demonstrat ce poate din punct de vedere profesional".

"Deci aş căuta să pun problema şi aşa. Şi pentru că vorbim de Teleorman, eu... nu ştiu, mi se pare că ne situăm într-un plan al ridicolului, în care un judeţ este pur şi simplu scos din România şi nu pot să fiu de acord cu lucrul acesta, aşa cum nu pot să fiu de acord să mă justific pentru că vin din Teleorman. Eu cred că teleormănenii trebuie să ştie că nu sunt discriminaţi, că sunt trataţi egal ca orice alt cetăţean din ţara asta. Au acest drept. Dar este una dintre temele preferate ale celor care îl atacă pre preşedintele partidului şi eu nu mă ruşinez şi nici nu mă tem să spun că sunt din Teleorman şi că îl cunosc şi respect pe Liviu Dragnea", a precizat Carmen Dan.