USR: Luptă toxică pentru România. Avem de ales între un condamnat penal şi un Guvern incompetent

Guvernul Grindeanu este pedepsit de liderul suprem al PSD Liviu Dragnea pentru eşecul planului de subminare a Justiţiei, a acuzat USR.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, foloseşte programul de guvernare pe post de paravan în faţa românilor pentru a justifica demiterea premierului Sorin Grindeanu şi a ministrului Tudorel Toader care nu au dat curs planurilor sale de subminare a Justiţiei din România, a tras un semnal de alarmă, în cadrul unui comunicat de presă, Uniunea Salvaţi România.

"Domnul Liviu Dragnea înţelege prin guvernarea României lupta împotriva Justiţiei, iar oricine din Guvern se opune acestei idei de a albi activitatea liderului PSD în raport cu justiţia are de suferit. După fostul ministru al Justiţiei, întregul Guvern este tras la răspundere. De altfel, un Guvern incompetent şi nociv pentru români chiar în propria evaluare a PSD. Doar trei membri din acest Guvern, întâmplător chiar oamenii de casă ai domnului Dragnea, au fost socotiţi satisfăcători. Această luptă din cadrul majorităţii este o luptă toxică pentru România şi ne arată că avem de ales între o persoană condamnată penal şi un Guvern incompetent", a declarat Dan Barna, purtătorul de cuvânt al USR.

USR nu va susţine Guvernul Grindeanu în cazul unei eventuale moţiuni de cenzură, deoarece consideră că este "un guvern toxic pentru România", cum nu va susţine nici "jocul pe care Dragnea înţelege să îl facă pe seama românilor".

"A apărut pe surse informaţia că USR ar susţine Guvernul Grindeanu în situaţia unei eventuale moţiuni de cenzură pe care PSD ar face-o. Este o ştire complet falsă. În niciun caz Uniunea Salvaţi România nu va susţine un guvern despre care am spus în întreaga perioadă că este un guvern incompetent şi un guvern toxic pentru România. Asta ca să fie o dezminţire oficială a acelei ştiri care înţeleg că circulă în spaţiul virtual", a afirmat Dan Barna.

Uniunea Salvaţi România atrage atenţia că în spatele "gălăgiei" iscate de conflictul între Dragnea şi Grindeanu se ascunde de fapt realitatea că până în prezent coaliţia PSD – ALDE nu a reuşit să îndeplinească programul de guvernare la care s-a angajat cu surle şi trâmbiţe în faţa românilor.

În acelaşi timp, USR susţine că România are nevoie de un Guvern responsabil care să aibă ca miză principală creşterea nivelul de trai al românilor şi nu salvarea corupţilor şi îmbogăţirea baronilor locali.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne