Carmen Dan iese la atac: Nu Grindeanu a câştigat alegerile, nu Grindeanu reprezintă PSD

Ministrul de Interne, Carmen Dan, o apropiată a lui Liviu Dragnea, a lansat o serie de săgeţi în direcţia premierului Sorin Grindeanu, inamicul numărul unu al liderului PSD.
Ministrul de Interne, Carmen Daniela Dan.
Ministrul de Interne, Carmen Daniela Dan. (Epoch Times România)

Nici miniştrii, nici PSD, care a câştigat alegerile parlamentare, nu au generat situaţia complicată din Guvern, ci premierul Sorin Grindeanu, a acuzat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, ministrul demisionar al Internelor, Carmen Dan.

"Ministrul de Interne îşi face datoria, chiar dacă în plan politic s-a ajuns la o situaţie complicată, pe care nici miniştrii, şi nici PSD nu au generat-o. Este acesta un semn atât pentru opinia publică, cât şi pentru colegii mei din minister, care trebuie să ştie că au ministru şi că lucrurile în această instituţie merg înainte fără sincope. Războiul acesta şi această situaţie în care ne aflăm nu este generată nici de Cabinetul care şi-a dat demisia, şi nici de Partidul Social Democrat, care a câştigat alegerile. Nu domnul Grindeanu a câştigat alegerile, nu domnul Grindeanu reprezintă PSD", a declarat Carmen Dan, citată de Agerpres.

Ministrul de Interne susţine că este foarte important ca, la rândul său, să transmită un mesaj de stabilitate.

"În ultimele zile am primit foarte multe mesaje atât de la cetăţeni, cât şi de la angajaţi ai Ministerului de Interne. În acele mesaje mi se puneau o serie de întrebări. Referitoare la nişte activităţi pe care noi le-am început în cadrul ministerului, şi m-aş referi la activitatea şi demersul nostru în ceea ce priveşte stadionul Dinamo, în ceea ce priveşte activitatea Direcţiei Generale de Protecţie Internă, în ceea ce priveşte proiectul legislativ al cărţii de identitate, care este deja în consultare publică. Unele dintre acele mesaje au fost de transmitere a dorinţei de a continua", a precizat Carmen Dan.