Cardiologi de renume ajung la aceeaşi concluzie privind efectele secundare ale vaccinurilor anti-Covid cu ARNm

“Vaccinul anti-Covid cu ARNm a jucat probabil un rol semnificativ sau a fost cauza principală a cazurilor neaşteptate de stop cardiac, atac de cord, accidente vasculare cerebrale, aritmii cardiace şi insuficienţă cardiacă începând cu anul 2021”.
(Patrick T. Fallon/AFP via Getty Images)

Până în momentul în care cardiologul britanic dr. Aseem Malhotra şi-a exprimat îngrijorarea gravă cu privire la siguranţa vaccinurilor anti-Covid cu ARN mesager (ARNm), acesta era unul dintre cei mai renumiţi medici din Marea Britanie, au scris dr. Peter McCullough şi John Leake într-un articol postat pe platforma online Substack.

În 2016, a fost inclus în lista Sunday Times Debrett's ca fiind unul dintre cei mai influenţi oameni din domeniul ştiinţei şi medicinei din Marea Britanie, într-o listă care îl includea şi pe profesorul Stephen Hawking. Scorul său total Altmetric (măsură a impactului şi a razei de acţiune) al publicaţiilor sale în reviste medicale din 2013 este de peste 10.000, ceea ce reprezintă unul dintre cele mai ridicate din lume pentru un medic clinician în această perioadă.

În primele zile ale lansării vaccinului anti-Covid în Marea Britanie, dr. Malhotra a susţinut injecţiile pentru publicul larg. Cu toate acestea, în iulie 2021, el a suferit o pierdere personală teribilă care l-a determinat să reevalueze injecţiile - şi anume, moartea bruscă şi neaşteptată a tatălui său în vârstă de 73 de ani.

Moartea tatălui său nu avea niciun sens pentru el, deoarece ştia din propria examinare că starea generală şi cardiacă a tatălui său erau excelente. Aşa cum a spus într-un interviu recent:

Constatările postmortem m-au şocat cu adevărat. Erau două blocaje severe în arterele coronare, ceea ce nu avea niciun sens în raport cu tot ceea ce ştiam, atât în calitate de cardiolog - cineva care are expertiză în acest domeniu special - dar şi cunoscând îndeaproape stilul de viaţă şi sănătatea tatălui meu. La scurt timp după aceea, au început să apară date care sugerau o posibilă legătură între vaccinul cu ARNm şi riscul crescut de infarct miocardic, dintr-un mecanism de creştere a inflamaţiei în jurul arterelor coronare.

Dar, în plus, am fost contactat de un avertizor de integrate de la o universitate foarte prestigioasă din Marea Britanie, el însuşi cardiolog, care mi-a explicat că în departamentul său a existat o descoperire similară şi că acei cercetători au decis, în esenţă, să muşamalizeze acest lucru, deoarece se temeau să nu piardă finanţarea din partea industriei farmaceutice. Dar lucrurile nu se opresc aici.

Am început apoi să mă uit la datele din Marea Britanie pentru a vedea dacă a existat vreo creştere a numărului cazurilor de stop cardiac. Tatăl meu a suferit un stop cardiac şi o moarte cardiacă subită acasă. A existat vreo schimbare în Marea Britanie de la introducerea vaccinului? Şi, din nou, aceste constatări au fost foarte clare. Au existat 14.000 de cazuri de stop cardiac în plus în afara spitalului în 2021 faţă de 2020.

Cu cât dr. Malhotra cerceta mai mult, cu atât era mai îngrijorat cu privire la siguranţa vaccinurilor cu ARNm, pe care dr. Peter McCullough o descoperea încă din primăvara anului 2021.

Incidenţa alarmantă a deceselor subite şi neaşteptate din a doua jumătate a anului 2021 şi din primele opt luni ale anului 2022 - în special în rândul persoanelor tinere şi în formă - i-a agravat îngrijorarea şi suspiciunea.

În septembrie 2022 - după o investigaţie amănunţită a volumului tot mai mare de date - a ajuns la o concluzie:

Vaccinul anti-Covid cu ARNm a jucat probabil un rol semnificativ sau a fost cauza principală a cazurilor neaşteptate de stop cardiac, atac de cord, accidente vasculare cerebrale, aritmii cardiace şi insuficienţă cardiacă începând cu anul 2021, până la proba contrarie.

Concluzia sa, inclusiv formularea verbală exactă a acesteia, a fost identică cu concluzia formulată de dr. Peter McCullough.

Deşi cei doi medici au stabilit în cele din urmă un contact pentru a compara notiţele, au ajuns la concluzii similare pe baza propriilor investigaţii independente, înainte de a vorbi unul cu celălalt.

Recent, Vaccine Safety Research Foundation (Fundaţia pentru Cercetarea Siguranţei Vaccinurilor) a produs Until Proven Otherwise - un scurt documentar video despre concluziile coroborate ale acestor doi cardiologi de renume.

Articol repostat de pe pagina de Substack a lui John Leake.

Punctele de vedere exprimate în acest articol aparţin autorului şi nu reflectă în mod necesar opiniile ziarului The Epoch Times.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură