Călin Popescu-Tăriceanu va zâmbi de pe bannere alături de Ponta

Călin Popescu Tăriceanu
Călin Popescu Tăriceanu (Epoch Times România)

Ieşit din cursa pentru Cotroceni, şeful Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a confirmat că urmează să apară pe bannere electorale împreună cu Victor Ponta.

"Utilitatea acestor bannere sau afişe este mai cu seamă în zonele în care am avut un scor electoral mai ridicat, acolo unde am un bazin electoral căruia doresc să îi transmit acest mesaj", a declarat miercuri la TVR Tăriceanu, citat de Agerpres.

Şeful Senatului, pe care Victor Ponta l-a anunţat deja posibil viitor premier, a mai declarat că îl susţine necondiţionat în turul al doilea pe prezidenţiabilul PSD, pentru că nu vrea ca "regimul Băsescu să se perpetueze".

Reamintim că marţi premierul Victor Ponta a declarat că, în cazul în care va ajunge preşedinte, principala sa opţiune pentru funcţia de premier va fi cel pe care l-a numit şi preşedinte al Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu.

"Am propus şi consider ca fiind cea mai bună soluţie de prim-ministru pe preşedintele Partidului Liberal, domnul Călin Popescu-Tăriceanu, care este fondator, alături de colegii săi, ai Uniunii Social Liberale şi care garantează faptul că principiile care au stat la baza USL, schimbarea regimului Băsescu, echilibrul social, dezvoltarea economică, vor fi continuate şi în 2015 şi 2016", a precizat Victor Ponta.

Cu o seară înainte, premierul anunţase "renaşterea" USL, nu printr-o utopică alianţă cu liberalii lui Iohannis - şi el intrat în turul doi - ci cu partidul lui Călin Popescu-Tăriceanu, "PLR", practic un partid de apartament din Braşov pe care Tăriceanu l-ar fi cumpărat, potrivit Realitatea.net, cu bani de la deputatul PSD Sebastian Ghiţă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne