Cadou de la Guvernul Ponta pentru Masonerie: un teren de 2,1 milioane lei

Templul masonic din Periş, eveniment privind înaintarea în grad masonic şi dezvelirea monumentului ” Cazarma Cavalerilor templieri-Marea Camanderie-Regele Ferdinand ”
Templul masonic din Periş, eveniment privind înaintarea în grad masonic şi dezvelirea monumentului ” Cazarma Cavalerilor templieri-Marea Camanderie-Regele Ferdinand ” (Epoch Times România)

Guvernul Ponta şi-a exprimat dărnicia înainte de Crăciun oferindu-i Marii Loje Naţionale din România un teren în valoare de 2,1 milioane de lei, spre folosinţă gratuită pentru 49 de ani, scrie Realitatea.

Este vorba despre un teren în suprafaţă de 2.500 metri pătraţi de pe Bulevardul Expoziţiei din Bucureşti, în vecinătatea complexului Romexpo. Marea Lojă Naţională a primit acest teren spre folosinţă gratuită pentru 49 de ani, pentru construirea unei clădiri "de interes public".

Terenul este administrat de Regia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) şi a fost cedat pentru Asociaţia "Marea Lojă Naţională din România", printr-o hotărâre aprobată în ultima şedinţă de guvern.