Antonescu: Nu e o condiţie pentru membrii PNL să fie sau nu masoni

Crin Antonescu
Crin Antonescu (Epoch Times România)

După ce au apărut mai multe informaţii referitoare la legăturile lui Mihai Stănişoară, recent intrat în PNL, cu masonii, liderul PNL Crin Antonescu a ţinut să precizeze că nu face parte din această mişcare. Antonescu a declarat că nu a fost impusă vreo condiţie pentru cei nou primiţi în partid legată de apartenenţa la această organizaţie.

"Eu nu sunt mason şi nu iau niciodată în calcul atunci când ... şi de când activez în politică decât ceea ce înseamnă structuri, proiecte la vedere. Ştiu puţine despre masoneria actuală, mai ştiu câteva lucruri din istorie, presupun că domnul Băsescu ştie mai multe. Presupun că domnul Băsescu ştia despre această relaţie pe care domnia să o anunţă azi între Frunzăverde sau Stănişoară cu masoneria de pe când erau colegi, cel puţin de partid, nu ştiu dacă şi de masonerie", a afirmat Antonescu.

Liderul PNL a menţionat că nu i-a întrebat de Frunzăverde şi pe Stănişoară dacă sunt masoni înainte de a decide dacă îi primeşte în partid.

Anterior, preşedintele Traian Băsescu a declarat că l-a surprins plecarea lui Stănişoară de la PDL la PNL, şi ca acesta nu va aduce liberalilor acces la serviciile de informaţii, ci eventual o susţinere a Masoneriei.

"Accesul la serviciile de informaţii, exclus. Poate o susţinere a Masoneriei, asta e altceva. Frunzăverde, Stănişoară, pe linia asta s-ar putea sa...", a precizat Băsescu, la Digi24.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne