Blaga: Tinerii din PSD, mai răi decât generaţia în vârstă. Exemple: Ponta, Şova, Dragnea sau Duicu

Vasile Blaga, preşedinte PDL
Vasile Blaga, preşedinte PDL (Epoch Times România)

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat luni că tinerii din PSD sunt mult mai răi decât generaţia mai în vârstă, dându-i exemplu pe Victor Ponta, Dan Şova, Constantin Duicu sau Liviu Dragnea, relatează Mediafax.

Pe fondul participării la alegerile prezidenţiale, şeful campaniei Alianţei Creştin-Liberare (ACL) a apreciat că politicienii tineri din PSD sunt mult mai răi şi mai mincinoşi decât colegii lor mai în vârstă.

”Avem nevoie de un preşedinte care să vă conducă prin fapte, nu prin vorbe şi să scoată discursul politic din mocirla în care se află astăzi. Vedeţi că cei mai tineri pesedişti sunt mult mai răi decât cei mai în vârstă. Uitaţi-vă, mai răi, da, copiii făcuţi târziu, comparaţi-i şi să vedeţi dacă au fost totuşi atât de răi şi de mincinoşi şi de fără tupeu cum e Ponta, cum este Şova, cum e Duicu, cum e Dragnea şi aşa mai departe. Nu au fost”, a declarat Blaga.

Încercând să facă o comparaţie cu aliatul său Klaus Iohannis, Blaga l-a criticat pe preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, pe care-l acuză că a luat bani de ”peste tot”.

”Că dacă tot vorbim de Dragnea, şi mai vrea cineva comparaţie, mai fac una. De 14 ani conduce Iohannis Sibiul, 14 ani a condus Dragnea Teleormanul. Sibiul, oraş occidentalizat, Teleorman - judeţ pârjolit. Despre asta este vorba, ca lăcustele. S-a învârtit Dragnea şi a luat banii de peste tot, indiferent de guvernare, nu au ajuns la oamenii de acolo, şi încercaţi să verificaţi infrastructura, la 50 de kilometri de Bucureşti, nu mai departe”, a adăugat Blaga.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne