Blaga le bate obrazul colegilor care "îşi dau unii altora la gioale pe surse"

Bătălia principală e cu PSD, dar uneori ne mai facem şi noi zile fripte unii la alţii, pe surse, a subliniat liderul PNL Vasile Blaga.
Vasile Blaga
Vasile Blaga (Epoch Times România)
Andrei Pricopie
09.09.2016

Alegerile parlamentare din iarnă bat la uşă. PNL duce, ca de obicei, principala bătălie cu PSD, însă uneori şi liberalii îşi fac zile fripte între ei, a atras atenţia vineri, la deschiderea Şcolii politice a Tineretului Naţional Liberal, copreşedintele partidului Vasile Blaga.

"Bătălia principală şi acum o dăm cu PSD. Nu trebuie să-i condamnăm pe cei care votează PSD-ul, sub nicio formă. O fac fie pentru că datorită situaţiilor din judeţele, din regiunile respective, nu văd un viitor pentru ei şi pentru familiile lor, se mulţumesc cu puţin, stau în ajutoare sociale.

Sunt convins că şi politica statului este greşită aici, din moment ce un salariu nu e cu mult mai mare decât ajutorul social. Avem probleme şi va trebui să le explicăm acestor oameni că sunt şi alte soluţii, mult mai sănătoase, pentru ei şi pentru familiile lor", a declarat Vasile Blaga, citat de Agerpres.

Liderul liberal i-a îndemnat pe tinerii prezenţi la eveniment să se înţeleagă la fel de bine între ei cum se înţelege el cu copreşedintele PNL Alina Gorghiu. Asta ar fi, în opinia lui Blaga, reţeta succesului pentru ca PNL să câştige parlamentarele.

"Uneori ne mai facem şi noi zile fripte unii la alţii. Pe surse. (...) Când spui lucrurile într-o asemenea şedinţă se numeşte dezbatere, nu este bârfă. Foarte mulţi dintre colegii noştri au activat acum, când se fac listele, vreo patru ani nu prea, în dezbatere publică, nu prea, în bătălia de la locale, nu prea.

Foarte mulţi îşi dau unii altora la gioale pe surse, că de ce e mai bun unul decât altul şi de unde provine, din ce zonă vine unul şi vine altul. Că unii au pus talpa pe alţii. Îmi doresc să vă înţelegeţi mai bine unii cu alţii (...). Şi dacă vă veţi înţelege aşa (cum se înţelege el cu Alina Gorghiu -— n.r.), să ştiţi că acest partid va câştiga", a mai precizat Vasile Blaga.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor