BCR lansează serviciul de activare “Plăţi facturi la ATM” prin Contact Center

Epoch Times România
10.05.2012

Joi, Banca Comercială Română (BCR) a lansat recent facilitatea de activare prin Contact Center a serviciului “Plăţi facturi la ATM”, destinat persoanelor fizice, a anunţat banca.

Această iniţiativă vine în întâmpinarea clienţilor băncii, ca urmare a creşterii solicitărilor de vânzare şi consiliere telefonică.

Activarea servicului prin Contact Center se realizează fără deplasare la bancă, printr-un simplu apel gratuit la InfoBCR, la numărul 0800.801.BCR (0800.801.227).

Prin serviciul „Plăţi facturi la ATM“, clienţii posesori de card BCR achită atât facturile proprii de utilităţi(servicii (electricitate, apă, gaze, salubritate, telefonie, TV etc), cât şi facturile altor persoane. Achitarea acestora se poate realiza de la orice ATM al BCR, din orice localitate, alta decât cea de resedinţă, în orice zi, la orice oră, BCR având cea mai extinsă reţea de ATM-uri din ţară. Tranzacţiile efectuate se regăsesc în chitanţele emise de ATM la finalul fiecărei plăţi şi în extrasul de cont. În plus, clientţi au la dispoziţie peste 160 de furnizori pentru care pot solicita activarea convenţiei de “Plăţi facturi la ATM”.

„Clienţii accesează tot mai mult serviciile bancare prin canale alternative şi nu mai fac doar vizualizări de solduri, ci realizeaza un mix diversificat de operaţiuni, printre care cele mai uzuale sunt plăţile de facturi. În anul 2011, 30% dintre plăţile realizate prin canale alternative au fost efectuate la ATM. Această modalitate de plată s-a situat pe locul 2 în preferinţele clienţilor, imediat după internet banking“, a declarat Bogdan Marin, Director Management Canale Retail în cadrul BCR.

În plus, serviciul “Plăţi facturi la ATM” permite clientului transferul de fonduri din conturile de card n conturile curente, rambursări ale ratelor de credit BCR în lei, inclusiv pentru cardurile de credit BCR în lei.

Banca Comercială Română (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, managementului activelor, pensiilor private, a băncilor de locuinţe şi a serviciilor bancare prin telefonul mobil.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor