Băsescu despre Ponta: şi-a părăsit soţia însărcinată pentru fiica unui lider PSD

Şedinţa comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului, dezbateri asupra  Proiectului Legii Bugetului de Stat pe anul 2013. În imagine, Ilie  Sârbu şi Victor Ponta
Şedinţa comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului, dezbateri asupra Proiectului Legii Bugetului de Stat pe anul 2013. În imagine, Ilie Sârbu şi Victor Ponta (Epoch Times România)

Preşedintele Traian Băsescu a afirmat, joi, în emisiunea ”Sub semnul întrebării”, difuzată de B1 TV, că premierul Victor Ponta l-a rugat în trecut să-i fie naş şi că n-ar trebui să fie o surpriză faptul că şi-a lăsat soţia însărcinată pentru a se căsători cu fiica unui lider PSD.

Traian Băsescu a relatat, răspunzând la o întrebare, că Victor Ponta obişnuia să vină "ca un pisicuţ". Băsescu a afirmat că premierul l-a întrebat "dacă poate să candideze la Primăria Capitalei, dacă nu mă înşel foarte tare şi dacă aş vrea să îi fiu naş. Era un pisicuţ (..) Pur si simplu s-a cerut să vorbească cu mine şi l-am primit, eram parlamentar de opoziţie”, îşi aminteşte şeful statului.

Băsescu mai scoate din trecut

”Cum şi-a lăsat soţia însărcinată în şase luni ca să se însoare cu fiica unui prea puternic din PSD, nu trebuie să ne mire, cum nu trebuie să ne mire şi modul în care s-a cam muşamalizat aventura lui şi relaţia lui cu Dumnezeu să îl ierte procurorul Panait. Cred că dosarul Panait a fost închis în mod forţat", a subliniat Băsescu.

Comentariul lui Mihail Neamţu

Mihai Neamţu a comentat despre relaţiile dintre politicienii de astăzi, plecând de la amintirile despre fin-naş despre care a amintit Traian Băsescu:

"Ponta s-a dus la Băsescu şi i-a propus o afacere: îmi botezi copilul şi mă sprijini să fiu primarul Capitalei! Cam asta este relaţia mafiotă în care au transformat pesediştii legătura spirituală dintre naş şi fin. Prin 2010, naşul Gabriel Oprea, cel care l-a botezat pe băiatul lui Ponta, se înjura ca la uşa cortului cu tatăl finului. Acum sunt iar prieteni şi tovarăşi de guvernare. Personajele din Naşul lui Coppola păreau mai respectabile şi mai cu frică de Dumnezeu."

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne