Augustin Zegrean nu vede bine acuzaţia de trafic de influenţă a lui Toni Greblă

Augustin Zegrean în Parlamentul României
Augustin Zegrean în Parlamentul României (Epoch Times România)

Augustin Zegrean, preşedintele CCR, afectat de faptul că judecătorul Toni Greblă este suspectat de trafic de influenţă, a declarat că „nu e bine pentru CCR ce se întâmplă”, dar acest lucru „nu înseamnă că e şi vinovat dacă a fost audiat”.

„Dacă ar fi pus sub acuzare se suspendă din calitatea de judecător. Nu pot să ştiu ce ar face el. Nu mi-aţi dat o veste bună deloc", a spus Zegrean.

Fostul senator PSD şi actualul judecător al Curţii Constituţionale, Toni Greblă, este implicat într-un dosar de trafic de influenţă. Acesta a primit foloase necuvenite în valoare de peste 50.000 de euro în schimbul promisiunii de a interveni şi determina diferiţi funcţionari publici să îndeplinească şi să urgenteze îndeplinirea unor acte ce intrau în atribuţiile acestora de serviciu, în folosul firmelor controlate de omul de afaceri, cu interese în domenii de activitate diversă (energie, transport, fier vechi ş.a.).

Dacă v-a plăcut acest articol, va invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.