Atac dur al lui MRU la liderii partidelor de dreapta: România riscă să aibă un preşedinte PSD

Mihai Răzvan Ungureanu, MRU
Mihai Răzvan Ungureanu, MRU (Epoch Times România)

Mihai Răzvan Ungureanu, liderul Forţa Civică, partid ce a ratat duminică intrarea în Parlamentul European a declarat duminică seară, după închiderea secţiilor de votare, că dacă dreapta nu se va unifica pentru a da un candidat unic la prezidenţiale, „România va fi condamnată".

Într-o intervenţie telefonică la B1 TV, MRU a explicat că partidele de dreapta ar trebui să intre în alertă după victoria alianţei PSD-PC-UNPR în loc să considere o victorie rezultatele pe care le-au obţinut.

"În momentul de faţă dreapta are o obligaţie majoră, aceea de a strânge laolaltă şi de a încerca să definească liniile pentru victoria din toamnă. Dacă acest lucru nu se întâmplă înainte de turul 1 (al alegerilor prezidenţiale n.r.), PSD-ul va avea preşedinte." a avertizat MRU, arătând că reacţiile partidelor la rezultatele exit-pollu-urilor sunt "o repetare la scara un pic mai mare a scenei celebre cu "Mihaela dragostea mea", scena în care Mircea Geoană se bucura anticipat de câştigarea alegerilor prezidenţiale pe care le pierduse de fapt.

"Văd că se bat toţi cu pumnii în piept că au reuşit să câştige la alegerile europarlamentare!", a criticat MRU atitudinea liderilor dreptei. "E foarte fals, PNL-ul cade şi este într-o situaţie imposibilă în momentul acesta. PDL-ul cade de asemenea, e într-o situaţie imposibilă în momentul acesta. PMP încearcă să stea la suprafaţă având în spate nişte resurse enorme, de la implicarea preşedintelui şi până la fonduri. Dacă lucrurile acestea sunt tratate într-o manieră victorioasă, e fals petru toată lumea" a continuat MRU, insistând asupra necesităţii urgentării discuţiilor pentru unificarea dreptei, astfel încât Victor Ponta să nu ajungă preşedintele acestei ţări:

"Dacă marii lideri ai partidelor de drepta care s-au dovedit până la momentul de faţă mediocri şi lipsiţi de viziune nu înţeleg că trebuie dat un candidat la preşedinţiei în spatele căruia să se strângă toate aparatele de partid în aşa fel încât în noiembrie anul acesta să existe o victorie care să echilibreze viaţa politica a româniei şi să oprească asaltul partidului stat, în momentul acesta România este condamnată. Ca preşedinte al unui partid am spus mereu că există o urgenţă în a unifica dreapta”, a explicat MRU care a declarat că a început să dea deja telefoane către şefii de partid, în vederea începerii".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne