Antonescu: Îmi pare rău şi de Ponta, s-a pierdut, nu poate să ţină piept propriului partid. I se împuţinează şansele

Crin Antonescu, fost preşedinte PNL
Crin Antonescu, fost preşedinte PNL (Epoch Times România)

Fostul lider al liberalilor şi copreşedinte al USL, Crin Antonescu, a declarat luni seară, la TVR 1, că prezidenţiabilul PSD Victor Ponta s-a pierdut şi, în ciuda faptului că are multe atuuri, le joacă prost, motiv pentru care şansele sale de a câştiga alegerile din noiembrie s-au diminuat din ce în ce mai mult.

"Mie îmi pare rău şi pentru Ponta. Ponta s-a pierdut (...). Îmi pare că şansele de a câştiga Preşedinţia i se împuţinează - şi ăsta e un lucru bun. Deşi are foarte multe atuuri în mână, îmi pare că le joacă rău, îmi pare că face greşeli, îmi pare că încearcă să evite nişte împrejurări pe care ar trebui să le tranşeze ca lider şi îmi pare că nu poate să ţină piept propriului partid, ceea ce, cum ştim de la Adrian Năstase încoace, i-a cam făcut pe pesedişti să piardă Preşedinţia", a declarat Crin Antonescu.

"Domnul Ponta nu e un curajos. Are temeri foarte serioase şi chiar dacă are în spate ditamai armata, are ditamai Antena, are ditamai, numai chestii ditamai are în spate, nu e un om care să doarmă liniştit", a adăugat acesta.

În ceea ce priveşte relaţia sa cu Ponta, Antonescu a explicat că nu are nicio relaţie, deşi a vorbit recent la telefon cu premierul, care l-a felicitat cu ocazia zilei sale de naştere.

"A dat omul un telefon, i-am mulţumit, i-am urat şi eu toate cele bune. Nu există niciun fel de relaţie. Între persoanele fizice, dacă se întâlnesc pe undeva sau dacă domnul Ponta mă sună, îi răspund. Dacă îl sun - dar nu-l sun - îmi răspunde. Dar nu avem nicio altă relaţie", a mai precizat Crin Antonescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne