Anton Petrea este noul conducător principal de joc al formaţiei FCSB

"FCSB anunţă că Anton Petrea, antrenorul care a cucerit cel mai recent trofeu al clubului nostru (Cupa României în 2020), a revenit la conducerea echipei.. Clubul nostru îi urează bun venit şi să aibă parte de cât mai multe succese la conducerea echipei", se arată pe site-ul oficial al grupării din Ghencea.
Antrenorul român Anton Petrea.
Antrenorul român Anton Petrea. (Getty Images)
Marius Drăgoi
17.11.2021

Anton Petrea a revenit pe banca tehnică a echipei de fotbal FCSB după o pauză de aproximativ 6 luni de zile, potrivit anunţului făcut de conducătorii clubului din Ghencea pe site-ul său oficial.

"FCSB anunţă că Anton Petrea, antrenorul care a cucerit cel mai recent trofeu al clubului nostru (Cupa României în 2020), a revenit la conducerea echipei. Tehnicianul în vârstă de 46 de ani s-a întors în club după o pauză de aproximativ şase luni şi a condus deja primul antrenament la Baza Sportivă FCSB. Clubul nostru îi urează bun venit şi să aibă parte de cât mai multe succese la conducerea echipei", se menţionează pe site-ul citat.

În vârstă de 46 de ani, Anton Petrea îl înlocuieşte pe Edward Iordănescu, după ce acesta din urmă a plecat pe cale amiabilă de la conducerea tehnică.

Petrea a mai antrenat FCSB în perioada 15 iulie 2020 - 19 mai 2021, timp în care a obţinut 24 victorii şi 5 rezultate de egalitate în Liga I, 2 victorii în Cupa României şi 2 victorii în UEFA Europa League şi a încheiat sezonul trecut pe poziţia secundă în clasament.

Ca jucător Petrea a evoluat la formaţiile Juventus Bucureşti, Venus Bucureşti, FC Rapid şi FC Snagov, iar după retragerea din activitate, în 2012, a devenit secund în staff-ul antrenorului Laurenţiu Reghecampf. Alături de acesta, el a lucrat la formaţiile FC Snagov, Concordia Chiajna, FCSB, Al Hilal, Litex Loveci, Al Wahda şi Al Wasl.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor