Antena 3 dezinformează: În bătaia tunului, Klaus Iohannis

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis (Epoch Times România)

Antena 3 continuă să-şi dezinformeze telespectatorii în ceea ce priveşte candidaţii la prezidenţiale. După ce au susţinut că Monica Macovei ar fi cercetată de DIICOT, fapt dezminţit de instituţie, realizatorii postului TV au pus tunurile din nou pe Klaus Iohannis.

Astfel, intr-un material prezentat de Mihai Gâdea se "informează" că liderul PNL s-a mutat într-un imobil de un milion şi jumătate de euro, pus la dispoziţia sa de un apropiat al lui Traian Băsescu.

Casa în care locuieşte liderul PNL aparţine însă celui mai important dealer de autoturisme BMW din România: Michael Schmidt, cel care controlează grupul Automobile Bavaria şi care este prieten cu Iohannis, relatează postul B1 TV.

Aceeaşi persoană i-ar fi pus la dispoziţie lui Iohannis şi un autoturism, pe perioada campaniei electorale.

Reamintim că una din ideile pe care a încercat insistent să le acrediteze PSD-ul (în special Victor Ponta şi Liviu Dragnea) a fost cea a unei înţelegeri Iohannis - Băsescu. În pofida faptului că preşedintele o susţine în mod declarat pe Elena Udrea în cursa pentru preşedinţie, PSD-ul s-a străduit să convingă electoratul anti-Băsescu cum că preşedintele şi primarul Sibiului ar fi negociat un troc: sprijinirea lui Iohannis în campanie contra un post de premier pentru Traian Băsescu după alegeri, dacă "neamţul" câştigă.