Andrei Năstase către Pînzari şi Jizdan: Mercenari de elită ai lui Plahotniuc

După ce şeful IGP, Alexandru Pînzari a acuzat Partidul Nostru de acţiunile denigratoare la adresa liderului PAS şi a preşedintelui Platforma DA, Andrei Năstase susţine că Pînzari nu ar fi poliţie, ci un „circar jalnic”.
Andrei Năstase, liderul Partidului Politic Platforma Demnitate şi Adevăr
Andrei Năstase, liderul Partidului Politic Platforma Demnitate şi Adevăr (Epoch Times România)

Liderul Platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase a specificat pe pagina sa de Facebook, în replică la declaraţiile şefului Inspectoratului General al Poliţiei (IGP), Alexandru Pînzari, că ar fi „mercenarii de elită ai lui Plahotniuc”, după ce Pânzari a declarat că Năstase ar fi acuzat poliţia „de cârdăşie” cu cei care au instalat bannerele, boxele şi pliantele denigratoare, fără să se documenteze.

„Mercenarii de elită ai lui Plahotniuc s-au dovedit a fi nişte măscărici. Jizdan şi Pânzari nu sunt poliţia, aşa cum încearcă să se etaleze protagoniştii persecuţiilor tinerilor din 7 aprilie 2009. Ei sunt nişte circari jalnici. Avem nevoie de o anchetă corectă, dreaptă ce ar elucida pe deplin atât cazul de faţă, cât şi cel cu 1000000 de pliante denigratoare la adresa mea din campania prezidenţială”, se arată în mesajul lui Năstase.

Acesta a mai menţionat că ar avea nevoie de o anchetă care să aducă pe banca acuzaţilor atât comanditarul-beneficiar, cât şi executorii care s-ar ocupa de achiziţionarea de scutece din banii furaţi de la oameni şi „irosite în campanii de umilire a femeilor noastre şi de denigrare a opoziţiei, desfăşurate de pretinşi democraţi sub privirile umile ale unor pretinşi poliţişti şi procurori”.

Menţionămcă marţi, 1 august, şeful IGP, Alexandru Pînzari a acuzat de acţiuni defăimătoare la adresa liderului Partidul Acţiune şi Solidaritate, Maia Sandu şi a preşedintelui Platformei DA, Andrei Năstase, conducerea partidului condus de Renato Usatîi, Partidul Nostru, făcând referire la câteva convorbiri telefonice dintre membrii acestei fracţiuni politice.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe