Alina Gorghiu: Vouă vă place Cioloş? Că mie da...

Alina Gorghiu
Alina Gorghiu (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Social-democraţii vor fi "foarte departe" de obţinerea a 50% din voturi la alegerile parlamentare din iarnă, iar partidul condus de Călin Popescu-Tăriceanu şi Daniel Constantin nu va depăşi limita de 5%, a declarat Alina Gorghiu.

„Liderii PSD şi ALDE nu au niciun motiv de îngrijorare cu privire la numirea viitorului Prim-ministru. PSD va fi foarte departe de obţinerea a 50 la sută din voturi care i-ar permite să desemneze un candidat, iar ALDE nu va depăşi limita de 5 la sută pentru a fi interesat de subiect.

Chiar nu înţeleg deloc supărarea acestora legată de intenţia preşedintelui Iohannis de a propune un premier politic. Nici tehnocraţii nu le plac, nici variantele politice. Poate doar soluţiile penale sunt pe gustul lor. Vouă vă place Cioloş? Că mie da...”, a scris şefa PNL pe contul său de Facebook.

Reamintim că preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că şi-ar dori ca premierul Dacian Cioloş să îşi continue mandatul şi proiectele începute după alegerile parlamentare din iarnă, însă pentru ca acest lucru să se întâmple trebuie să se asocieze în mod obligatoriu cu un partid politic.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne