Alina Gorghiu: Într-un singur an, marele ortodox Ponta a devenit cel mai mare susţinător al refugiaţilor musulmani

Toleranţa şi deschiderea diplomatică a lui Victor Ponta faţă de refugiaţi este, potrivit şefei PNL, doar o nouă etapă în fariseismul său fundamental şi incorigibil.
Alina Gorghiu
Alina Gorghiu (Florin Chirila/Epoch Times)

Marele şi mândrul ortodox Victor Ponta a reuşit, într-un singur an de la pierderea alegerilor prezidenţiale, să devină cel mai mare susţinător al refugiaţilor musulmani, a declarat, marţi, şefa PNL Alina Gorghiu.

"Canalele sale de intoxicare publică, coordonate de şeicul afacerilor cu statul, Sebastian Ghiţă, nu mai propagă, acum, ură de religie şi etnie. Din contră. Ponta şi Ghiţă au avut în cluburile din Dubai, de la sfârşitul anului trecut, după pierderea alegerilor prezidenţiale, cea mai puternică revelaţie. Atenţia lui Ponta pentru refugiaţi nu are margini, operaţiile şi le face doar în spitale din Turcia, vizitele oficiale ţintesc doar ţările arabe.

Nu este nimic de condamnat. Aş putea chiar să-l laud pentru transformare, pentru toleranţă şi deschidere diplomatică, dacă nu aş fi convinsă că e o nouă etapă în fariseismul său fundamental şi incorigibil, după ce Europa i-a închis uşile. Mă gândesc că, în caz contrar, Victor Ponta şi PSD ar trebui să manifeste aceeaşi dragoste şi faţă de românii care nu au avut drept de vot la ultimele alegeri", a precizat Alina Gorghiu.

Întrebarea pe care o ridică şefa PNL, în acest context, este următoarea: Oare nu cumva românii strânşi la cozi interminabile au fost trataţi, din vina Guvernului Ponta, la fel ca refugiaţii pe umerii cărora plânge acum cu lacrimi de crocodil?

Alina Gorghiu a amintit că oamenii aceia au fost bătuţi de jandarmi din ţări europene nu pentru că forţau graniţele, ci pentru că Guvernul român le închisese urnele de vot. "Ce făceau Ponta şi Ghiţă? Sărbătoreau victoria, în avans", a adăugat copreşedintele liberalilor.