Adrian Papahagi: Sub zodia Udrea, PMP a devenit un partid zombi

Adrian Papahagi
Adrian Papahagi (Epoch Times România)

Adrian Papahagi, unul dintre membrii fondatori ai PMP care ulterior a părăsit formaţiunea nemulţumit de conducere, susţine că partidul lui Traian Băsescu ar fi putut fi astăzi undeva la 10-15%, însă, ca urmare a influenţei nocive exercitate de fosta şefă PMP Elena Udrea, formaţiunea se află acum într-o stare muribundă.

"În mod previzibil, a trecut şi Marin Anton la UNPR (probabil doar antecamera DNA). Dintre deputaţii aduşi de Udrea în partid, majoritatea au plecat la UNPR sau PNL, iar unii sunt urmăriţi penal sau arestaţi. Încă un pas spre falimentul moral al acestui partid şi al marii investiţii politice a lui Traian Băsescu, Elena Udrea. În formula susţinută de mine în 2013, cu MRU, Macovei, reformişti, intelectuali, PMP era azi un partid de 10-15%. Sub zodia Udrea, PMP a devenit un partid zombi", a declarat Adrian Papahagi.

"Au fost doi ani pierduţi pentru mulţi oameni de bună credinţă (doar un an pentru mine), încă o şansă îngropată. Dar ce-mi mai pasă? Noi mergem înainte pe drumul nostru. Dreapta reformistă se reconstruieşte în M10, cu energii şi oameni noi", a mai precizat Adrian Papahagi, pe contul său de Facebook.

Pentru a citi "filmul PMP" trăit de Adrian Papahagi intraţi aici.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră deFacebook.