Accident ciudat în Piaţa Victoriei. Maşină trece printre protestatarii #rezist şi intră în poarta Guvernului

Accident la Guvern
Accident la Guvern (Mihuţ Savu/Epoch Times)
Se încarcă player-ul...

O maşină a intrat în această seara în, jurul orei 20.30, în porţile Guvernului după ce a venit pe contrasens în Piaţa Victoriei şi a trecut printre protestatari.

Şoferiţa - căci maşina era condusă de o femeie - a venit dinspre Kiseleff, a intrat în zona unde se protestează, a staţionat puţin, apoi femeia a rulat cu grijă printre oameni, a urcat pe carosabil asigurându-se, după care a intrat în plin în poarta metalică a Guvernului.

Maşina a fost înconjurată de poliţişti şi jandarmi, iar femeia a fost scoasă din autovehicul în stare de şoc şi luată de o ambulanţă. Până să fie urcată în salvare, femeia a repetat în continuu un cuvânt neinteligibil.

Nicio persoană nu a fost rănită. Se pare că înainte să intre cu maşina în gardul Guvernului femeia s-a asigurat cu atenţie că nu loveşte pe nimeni pe carosabil.

"Am văzut maşina care a trecut pe la semafor a trecut pe la spatele meu apoi am auzit buşitura. A trecut chiar printre noi, un mic slalom", a declarat o protestatară.

"Am auzit o buşitura şi apoi am observat o maşină care intrase în poarta Guvernului.. Am mers şi eu să văd despre ce era vorba, am văzut o doamnă care era în stare de şoc, repeta un cuvânt care nu era inteligibil. (...) Maşina a trecut prin Piaţă, am văzut când a trecut pe lângă mine, chiar m-a mirat când am văzut că o maşină trece printre noi şi apoi am auzit bufnitura.", a declarat un alt martor.