Accident ciudat în Piaţa Victoriei. Maşină trece printre protestatarii #rezist şi intră în poarta Guvernului

Accident la Guvern
Accident la Guvern (Mihuţ Savu/Epoch Times)
Se încarcă player-ul...

O maşină a intrat în această seara în, jurul orei 20.30, în porţile Guvernului după ce a venit pe contrasens în Piaţa Victoriei şi a trecut printre protestatari.

Şoferiţa - căci maşina era condusă de o femeie - a venit dinspre Kiseleff, a intrat în zona unde se protestează, a staţionat puţin, apoi femeia a rulat cu grijă printre oameni, a urcat pe carosabil asigurându-se, după care a intrat în plin în poarta metalică a Guvernului.

Maşina a fost înconjurată de poliţişti şi jandarmi, iar femeia a fost scoasă din autovehicul în stare de şoc şi luată de o ambulanţă. Până să fie urcată în salvare, femeia a repetat în continuu un cuvânt neinteligibil.

Nicio persoană nu a fost rănită. Se pare că înainte să intre cu maşina în gardul Guvernului femeia s-a asigurat cu atenţie că nu loveşte pe nimeni pe carosabil.

"Am văzut maşina care a trecut pe la semafor a trecut pe la spatele meu apoi am auzit buşitura. A trecut chiar printre noi, un mic slalom", a declarat o protestatară.

"Am auzit o buşitura şi apoi am observat o maşină care intrase în poarta Guvernului.. Am mers şi eu să văd despre ce era vorba, am văzut o doamnă care era în stare de şoc, repeta un cuvânt care nu era inteligibil. (...) Maşina a trecut prin Piaţă, am văzut când a trecut pe lângă mine, chiar m-a mirat când am văzut că o maşină trece printre noi şi apoi am auzit bufnitura.", a declarat un alt martor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne