28 de ani de la Revoluţie. Tăriceanu refuză organizarea unei şedinţe solemne pentru martirii din '89

Şeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a fost singurul care în şedinţa Birourilor permanente reunite ale celor două camere a votat împotriva organizării unei şedinţe solemne pentru comemorarea eroilor Revoluţiei.
Călin Popescu Tăriceanu
Călin Popescu Tăriceanu (Epoch Times România)
Se încarcă player-ul...

Deputatul USR Liviu Ionuţ Moşteanu acuză faptul că preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, s-a împotrivit propunerii de organizare a unei şedinţe solemne în memoria celor ce au murit la Revoluţie.

"A fost o propunere pe ordinea de zi pentru o şedinţă solemnă mâine, mâine se împlinesc 28 de ani de la Revoluţie, de la momentul în care au murit peste o mie de oameni şi încă nu ştie nimeni de ce s-a întâmplat asta. A fost aproape unanimitate în Birourile permanente reunite, doar dl Tăriceanu a votat împotrivă, dânsul spunând că, iată, s-ar putea să fi fost o lovitură de stat.

Mi se pare o glumă că dânsul nu e de acord să avem o şedinţă solemnă în cinstea celor care au murit la Revoluţie. A fost sau nu lovitură de stat, mai simplu ar fi să îl sune pe Ion Iliescu, să îl întrebe, a fost sau n-a fost, dar mâine noi comemorăm oamenii care au murit acolo ca, iată, noi să putem vorbi liber", a declarat Ionuţ Moşteanu, la Parlament.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne