Dragnea, înţepături: Sunt unii care confundă parteneriatele cu slugărnicia

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut o primă reacţie după ce, în numele Parlamentului, a dat o replică dură Statelor Unite, care exprimaseră anterior îngrijorări în privinţa adoptării noilor legi ale Justiţiei.
Liviu Dragnea(Presedinte PSD),
Liviu Dragnea(Presedinte PSD), (Florin Chirila/Epoch Times)

Există "unii" care, din păcate, confundă parteneriatele cu slugărnicia, însă România este a noastră şi trebuie să rămână a noastră, a declarat vineri, la România Tv, preşedintele PSD Liviu Dragnea, în contextul scandalului cu SUA.

"Eu cred că, dacă poţi, dacă ai pârghii, dacă cei care votează ţi-au dat posibilitatea să poţi să faci ceva pentru ţară, e bine să faci ceva care să rămână, indiferent de consecinţe, de consecinţe personale. Am vorbit de suveranitate pentru că mi se pare ceva foarte sfânt. Sunt, din păcate, unii care confundă parteneriatele cu slugărnicia. Este important pentru români, pentru fiecare român, să nu uităm că avem o obligaţie pentru înaintaşii noştri, avem o obligaţie pentru copiii noştri, ca această ţară să fie mândră, să fie dezvoltată, românii să trăiască mai bine şi să fim suverani. Să nu uităm, totuşi, că România este a noastră şi trebuie să rămână a noastră", a afirmat Dragnea, citat de Agerpres.

Declaraţia şefului PSD a fost făcută după un eveniment organizat la Primăria Capitalei, unde trei militari români, răniţi în Irak şi Afganistan, au primit titlul de cetăţean de onoare al oraşului.

Reamintim că reacţia dură a Departamentului de Stat al SUA faţă de propunerile de modificare a legilor Justiţiei a primit un răspuns contondent din partea liderilor coaliţiei PSD-ALDE, care se află în fruntea celor două Camere ale Parlamentului.