23 de candidaţi s-au înregistrat pentru alegerile prezidenţiale din Egipt

Comisia Electorală de la Cairo a anunţat luni că 23 de persoane şi-au depus candidatura pentru alegerile prezidenţiale care vor avea loc la 23 şi 24 mai. Printre candidaţi se numără şi un reprezentant al Fraţilor Musulmani, care iniţial promiseseră că nu se vor prezenta la alegerile prezidenţiale.
(photos.com)
Epoch Times România
09.04.2012

Comisia Electorală de la Cairo a anunţat luni că 23 de persoane şi-au depus candidatura pentru alegerile prezidenţiale care vor avea loc la 23 şi 24 mai.

Termenul de depunere a candidaturilor a expirat duminică. Potrivit Comisiei Electorale, 1.500 de persoane şi-au exprimat dorinţa de a candida, dar numai 23 au reuşit să strângă numărul necesar de susţinători.

Comisia urmează să publice luni lista cu cei 23 de candidaţi. Până miercuri, fiecare candidat poate depune contestaţie împotriva celorlalţi, dacă are argumente solide prin care să demonstreze incompatibilitatea pentru funcţia prezidenţială.

Printre candidaţi se numără şi un reprezentant al Fraţilor Musulmani, care iniţial promiseseră că nu se vor prezenta la alegerile prezidenţiale.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor